Απαγχονισμένος στο σπίτι του βρέθηκε ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του «Αχιλλοπούλειου» Γενικού Νοσοκομείου Βόλου

Ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του «Αχιλλοπούλειου» Γενικού Νοσοκομείου Βόλου βρέθηκε νεκρός, με τα τοπικά μέσα να μεταδίδουν πως ο θάνατός του οφείλεται σε απαγχονισμό.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, τον γιατρό βρήκε η σύζυγός του, στο σπίτι του 61χρονου, καθώς τον αναζητούσε στο τηλέφωνο χωρίς εκείνος να απαντά στις κλήσεις της.
Αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου ειδοποιήθηκαν από τη γυναίκα και έσπευσαν στο σημείο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ένστολοι απέκλεισαν τον ενδεχόμενο εγκληματικής

ενέργειας και οι αρχές παρήγγειλαν τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.
Ο εκλιπών είχε γίνει διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής το 2015 και κατά τη διάρκεια της θητείας του η Καρδιολογική πτέρυγα αναβαθμίστηκε σημαντικά, με αποτέλεσμα το Αχιλλοπούλειο να καταστεί ένα σημαντικό Καρδιολογικό Κέντρο.

Με πληροφορίες από:magnesianews.gr

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Η αυτοκτονία στην αρχαία Ρώμη. Σε ποιες περιπτώσεις οι Ρωμαίοι θαύμαζαν τους αυτόχειρες και τους τιμούσαν και πότε τους θεωρούσαν δειλούς και προδότες 

The post Απαγχονισμένος στο σπίτι του βρέθηκε ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του «Αχιλλοπούλειου» Γενικού Νοσοκομείου Βόλου appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απαγχονισμένος, Καρδιολογικής Κλινικής, Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου,apagchonismenos, kardiologikis klinikis, achillopouleiou genikou nosokomeiou volou