Η ανιψιά του Ντόναλτ Τραμπ τον μήνυσε για απάτη και συνωμοσία. «Είναι ναρκισσιστής και τώρα απειλεί τη ζωή κάθε Αμερικανού» αναφέρει σε βιβλίο της

Η ανιψιά του Ντόναλντ Τραμπ, Μαίρη, κατέθεσε αγωγή εναντίον του Προέδρου των ΗΠΑ και άλλων δύο μελών της οικογένειας για απάτη και συνωμοσία.

Η Μαίρη Τραμπ ισχυρίστηκε ότι ο Ντόναλτ Τραμπ, η αδερφή του και ο αδερφός του, Ρόμπερτ που πέθανε τον Αύγουστο, την εξαπάτησαν, υφαρπάζοντας δεκάδες εκατομμύρια δολάρια που προέρχονταν από κληρονομιά.

Μέσα από το βιβλίο που έγραψε η ανιψιά του Τραμπ και αφορά προσωπικές πληροφορίες του αμερικανού Προέδρου, η Μαίρη Τραμπ επιδιώκει να ανακτήσει τα εκατομμύρια

δολάρια που ισχυρίζεται ότι έχασε.

Η αγωγή κατατέθηκε σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Πέμπτη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι ο Πρόεδρος Τραμπ και τα αδέλφια του πρέπει να δικαστούν για οκτώ κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της δόλιας παραποίησης και της απόκρυψης, καθώς επίσης και της αστικής συνωμοσίας.
Η Μαίρη Τραμπ κατηγορεί τον πρόεδρο και τους άλλους εναγόμενους ότι αποφάσισαν να τη «στραγγίξουν», καθώς ελίχθηκαν με στόχο να πάρουν τον έλεγχο της περιουσίας του παππού της, Φρεντ Τραμπ, του πατέρα του Ντόναλντ Τραμπ, που πέθανε το 1999.
«Είπαν ψέματα. Αντί να προστατεύσουν τα συμφέροντα της Μαίρη, σχεδίασαν και εφάρμοσαν ένα περίπλοκο σχέδιο για να υφαρπάξουν τα χρήματα της, να κρύψουν την απάτη τους και να την εξαπατήσουν για την πραγματική αξία όσων είχε κληρονομήσει», αναφέρει το δικαστικό έγγραφο.

Η 55χρονη Μαίρη Τραμπ είναι ψυχολόγος, επιχειρηματίας και συγγραφέας.
Στο βιβλίο της «Τόσο Πολύ Αλλά Ποτέ Αρκετό: Πώς Η Οικογένειά Μου Δημιούργησε τον Πιο Επικίνδυνο Άνθρωπο στον Κόσμο» («Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man»), περιγράφει τον αμερικανό πρόεδρο ως «ναρκισσιστή» που τώρα απειλεί τη ζωή κάθε Αμερικανού πολίτη.

Ο Τζέι Σεκουλόου, ένας εκ των δικηγόρων του Τραμπ, δεν έχει προς το παρόν ανταποκριθεί στο αίτημα να σχολιάσει σχετικά.

Πηγή: BBC
Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας: Flickr

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: 

Ο πατέρας του Ντόναλτ Τραμπ συνελήφθη κατά τη διάρκεια επίθεσης της Κου Κλουξ Κλαν σε μετανάστες από τη Τζαμάικα. Ο Τραμπ αρνείται ότι υπήρξε μέλος της οργάνωσης. Τι λένε τα στοιχεία Η αδερφή του Τραμπ αποκαλύπτει: » Εκτός από άσπλαχνος και ψεύτης έβαλε άλλον να δώσει εξετάσεις για λογαριασμό του στο Πανεπιστήμιο – Ξέρω ποιος είναι» 

The post Η ανιψιά του Ντόναλτ Τραμπ τον μήνυσε για απάτη και συνωμοσία. «Είναι ναρκισσιστής και τώρα απειλεί τη ζωή κάθε Αμερικανού» αναφέρει σε βιβλίο της appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα