Η άσωτη ζωή του Βασιλιά της Ταϊλάνδης. Ζει με χαρέμι παλλακίδων στη Γερμανία, παντρεύτηκε τρεις φορές και απέκτησε 7 παιδιά

Ο πατέρας του είναι δισεκατομμυριούχος playboy με τεράστιο χαρέμι και επτά παιδιά. Εκείνος, 37 χρόνων είναι εξόριστος στη Νέα Υόρκη και δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς διαγνώστηκε με νευροϊνωμάτωση, μια σπάνια γενετική διαταραχή.

Ο Chakriwat Vivacharawongse, το τέταρτο από τα εφτά παιδιά του 68χρονου βασιλιά της Ταϊλάνδης Μάχα Βατζιραλόνγκορν, πρέπει να φροντίσει μόνος του τον εαυτό του, καθώς ο πατέρας του, με μια περιουσία που ξεπερνά τις 25 δισεκατομμύρια λίρες, δεν δίνει δεκάρα για τον γιο του,

και περνά τις μέρες του με ένα χαρέμι γυναικών στη Γερμανία.

Ο εξόριστος γιος 

Ο Chakriwat Vivacharawongse πάσχει από νευροϊνωμάτωση, μια σπάνια γενετική διαταραχή, που διαταράσσει την κυτταρική ανάπτυξη στο νευρικό σύστημα, προκαλώντας τον σχηματισμό όγκων σε όλο το νευρικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού.

Ο 37χρονος εξορίστηκε από την πατρίδα του μαζί με τα τρία αδέλφια του, αφότου ο Βασιλιάς Ράμα Χ, τότε πρίγκιπας Μάχα Βατζιραλόνγκορν, κατηγόρησε τη μητέρα τους Σουτσαρίνι Βιβατσαραγουόνγκ για μοιχεία το 1996.

Η οικογένεια εγκαταστάθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες αφού ο πρίγκιπας και διάδοχος του θρόνου, αφαίρεσε από τη σύζυγό του και τους μικρούς γιους του, τους βασιλικούς τίτλους τους. Ο Βατζιραλόνγκορν, που στέφθηκε βασιλιάς πέρσι το Μάιο και έχει επτά παιδιά, έκτοτε ξαναπαντρεύτηκε δύο φορές και σκανδάλισε τον κόσμο παίρνοντας μια παλλακίδα.

Λίγο καιρό μετά την στέψη του και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Βασιλιάς της Ταϊλάνδης απομονώθηκε σε ένα αλπικό ξενοδοχείο στη Γερμανία μαζί με ένα χαρέμι γυναικών, ενώ η χώρα του διαμαρτύρεται για τον τρόπο βασιλείας του και ο γιος του υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.

Ο Chakriwat Vivacharawongse, σπούδασε ιατρική γιατί ήθελε να μάθει όσα περισσότερα μπορούσε για τη γενετική διαταραχή από την οποία πάσχει. Πλέον, δημοσιεύει τακτικά ιατρικές συμβουλές σε μια σελίδα στο Facebook που μετρά πάνω από 62.000 ακόλουθους.

Την περασμένη εβδομάδα, το τέταρτο από τα επτά παιδιά του βασιλιά της Ταϊλάνδης έγραψε:
«Πολλοί από εσάς, που παρακολουθήσατε ιατρικές πληροφορίες και ιστορίες για την υγεία μου, ξέρετε ότι κάνω χημειοθεραπείες τώρα. Περίμενα ότι, ενώ έκανα θεραπεία, θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω. Αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο εύκολο όσο νόμιζα ότι θα ήταν, και λόγω των παρενεργειών της χημειοθεραπείας, δυσκολεύομαι να συνεχίσω. Η χημειοθεραπεία θα καταστρέψει τα κύτταρα του όγκου, αλλά ταυτόχρονα, καταστρέφει επίσης τα υγιή κύτταρα του σώματος».

Δεν είναι σαφές εάν κάποιος από τους όγκους του Vivacharawongse είναι κακοήθης, καθώς η χημειοθεραπεία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία καλοήθων όγκων που προκαλούνται από νευροϊνωμάτωση.

Τα περισσότερα άτομα με νευροϊνωμάτωση τύπου 2, από την οποία πάσχει ο Vivacharawongse, θα βιώσουν απώλεια ακοής στη διάρκεια της ζωής τους. Άλλα συμπτώματα περιλαμβάνουν, πονοκεφάλους, αμνησία, επιληπτικές κρίσεις, μυϊκή αδυναμία και καταρράκτη.

Chakriwat Vivacharawongse (αριστερά) με τους αδελφούς του Juthavachara, Vacharaesorn, Vatchrawee, και τη μικρότερη αδερφή του Sirivannavari, και τους γονείς τους την πριγκίπισσα Sujarinee και τον πρίγκιπα πρίγκιπα Maha Vajiralongkorn. DailyMail

Ο Vivacharawongse, ο οποίος ζει στη Νέα Υόρκη, αποφοίτησε με πτυχίο Ψυχολογίας και Βιολογίας από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι το 2006 πριν συνεχίσει να σπουδάζει ιατρική.

Είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου Ιατρικής Πληροφόρησης Chakriwat, το οποίο στοχεύει στην «ευαισθητοποίηση για τις κοινές ιατρικές παθήσεις μέσω κλινικών σύντομων χρονογραφημάτων».

«Ζούσαμε σε κατάσταση δουλείας»

Το 1998, ο Vivacharawongse – τότε 15 ετών – συνυπέγραψε επιστολή με τα αδέρφια του στον ταϊλανδέζικο Τύπο που εμφανίστηκε μόλις πριν από τέσσερα χρόνια. Τα αδέλφια κατηγόρησαν τον Βασιλιά Ράμα Χ ότι «προσπαθούσε να σβήσει τις αναμνήσεις μας».

«Ο πατέρας μας δεν είχε ποτέ αγαπήσει ή φρόντιζε τη μητέρα μας ως σύζυγό του», αναφέρεται στην επιστολή. «Ζούσε σε κατάσταση δουλείας και κάθε φορά που έβρισκε μια άλλη γυναίκα, αναγκαζόμασταν να φύγουμε από το σπίτι».

Η επίδοξη ηθοποιός Σουτσαρινί, γνώρισε τον πρίγκιπα ως έφηβη και ήταν ερωμένη του για 15 χρόνια, πριν γίνει η δεύτερη από τις τέσσερις συζύγους του.

Τα τρία αδέρφια του Vivacharawongse, ο 41χρονος Juthavachara, ο 39χρονος Vacharaesorn, ο 35χρονος Vatchrawee, και η μικρότερη αδερφή του, Sirivannavari, 33 ετών, μεγάλωσαν στο παλάτι του πρίγκιπα, ενώ φοίτησαν σε οικοτροφείο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η επίδοξη ηθοποιός Σουτσαρινί, γνώρισε τον πρίγκιπα ως έφηβη και ήταν ερωμένη του για 15 χρόνια, πριν γίνει η δεύτερη από τις τέσσερις συζύγους του. DailyMail

Ο Vivacharawongse πήγε στο διάσημο σχολείο προετοιμασίας Sunningdale και αργότερα το Pangbourne College, και τα δύο οικοτροφεία στο Berkshire.

Σύμφωνα με την επιστολή των αδελφών, το 1996 ο πρίγκιπας επισκέφθηκε τη Βρετανία και «πήρε τη μικρή μας αδερφή», που ήταν τότε εννέα χρονών και επέστρεψαν στην Ταϊλάνδη όπου της δόθηκε ο τίτλος Πριγκίπισσα Σιριβαναβάρι Ναριρατάνα.
Στα αδέρφια και τη μητέρα τους αφαιρέθηκαν οι βασιλικοί τους τίτλοι και τους είπαν να μην επιστρέψουν ποτέ.

Η επιστολή του 1998 αναφέρει: «Προσπαθήσαμε συνεχώς να επικοινωνήσουμε με τον πατέρα μας, αλλά δεν μας επιτρεπόταν ποτέ να του μιλήσουμε». Ισχυρίζεται επίσης ότι ο Βατζιραλόνγκορν έστειλε ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να τους παρακολουθήσει.

«Ο πατέρας μας έστειλε επιστολές στα σχολεία στα οποία φοιτούσαμε με τις οποίες ενημέρωνε ότι δεν θα πληρώνει πλέον τα δίδακτρα. Απαίτησε να παραδώσουμε τα διπλωματικά μας διαβατήρια στην βασιλική πρεσβεία της Ταϊλάνδης. Μας είπαν ότι ο ταϊλανδέζικος λαός δεν μας δέχεται και ότι δεν ήμασταν ευπρόσδεκτοι στην Ταϊλάνδη».

Τα αδέρφια ισχυρίστηκαν ότι ορισμένοι από τους φίλους της μητέρας τους στην Ταϊλάνδη φυλακίστηκαν επειδή αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν ψευδείς ισχυρισμούς του πρίγκιπα, ότι είχε κλέψει κοσμήματα και είχε σχέση.

Άλλοι συγγενείς διώχθηκαν επίσης, τους πήραν την περιουσία τους και τους εξόρισαν, έγραψαν τα αδέρφια. Η οικογένεια ζήτησε και έλαβε πολιτικό άσυλο στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1997 και έλαβε διαβατήρια με το όνομα Vivacharawongse.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Γιατί ο σουλτάνος του Μπρουνέι κατήργησε τα Χριστούγεννα; Είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά τον Μπιλ Γκέιτς, έχει τρεις συζύγους, κόβει τα χέρια των ληστών και λιθοβολεί τους ομοφυλόφιλους Η άσωτη ζωή του Βασιλιά

Το 2001, ο πρίγκιπας παντρεύτηκε για τρίτη φορά με τη Srirasmi Suwadee, μια σερβιτόρα που εργαζόταν στο παλάτι από το 1992. Την περιέγραψε ως «ταπεινή και υπομονετική» γυναίκα που «δεν λέει ποτέ κακά πράγματα σε κανέναν».

Το 2007, εμφανίστηκαν πλάνα από την πριγκίπισσα Σριράσμι τόπλες, να τραγουδά χαρούμενα γενέθλια στο κουτάβι του βασιλιά καθώς ο μονάρχης παρακολουθούσε. Έπεσε επίσης στα γόνατά της και έφαγε από ένα μπολ σκύλου στο ίδιο βίντεο.

Στα τέλη του 2014, η Σριράσμι έχασε την εύνοια του βασιλιά της Ταϊλάνδης, όταν πολλά μέλη της οικογένειάς της συνελήφθησαν ως μέρος μιας αστυνομικής διερεύνησης και κατηγορήθηκαν για προδοσία. Ο Βατζιραλόνγκορν αργότερα τη χώρισε και της αφαίρεσε τους βασιλικούς της τίτλους.

Έχασε επίσης την επαφή με τον γιο της πρίγκιπα Dipangkorn Rasmijoti, κληρονόμο του θρόνου, και οι ηλικιωμένοι γονείς της φυλακίστηκαν για δυόμισι χρόνια.

Την 1η Μαΐου 2019, τρεις ημέρες πριν από τη στέψη του, ο Βατζιραλόνγκορν παντρεύτηκε τον Σουτίντα Τιτζάι. Μόλις δύο μήνες αργότερα, ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, ανακοίνωσε ότι η στρατηγός Σινεενάτ Βονγκβαζιραπάκντι
(Sineenat Wongvajirapakdi) επρόκειτο να γίνει η σύμβουλός του.

Μάλιστα, τον Αύγουστο του 2019, μια φωτογραφία έκανε τον γύρο του κόσμου. Η Σινεενάτ ήταν πεσμένη στα πόδια του βασιλιά της Ταϊλάνδης, δίπλα στον οποίο καθόταν η βασίλισσα Σουτίντα. Ήταν ένα στιγμιότυπο από την επίσημη παρουσίαση της 34χρονης ως επίσημης ερωμένης του μονάρχη.

Τρεις μήνες αργότερα, της αφαίρεσε τους τίτλους της για ασέβεια στη βασίλισσα Σούτντα και απιστία στον βασιλιά. Τον Σεπτέμβριο του 2020 όμως, αποκαταστάθηκε ο βαθμός και τα στρατιωτικά παράσημά της και ανακοινώθηκε ότι «δεν αμαυρώνεται».

Διακοπές με το χαρέμι του στη Γερμανία 

Από την περίοδο της επιδημίας του κορονοϊού, ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης μένει με το χαρέμι του, που αποτελείται από τουλάχιστον 20 γυναίκες στο πολυτελές θέρετρο του Grand Hotel που βρίσκεται στη Γερμανία, κοντά στα αυστριακά σύνορα.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», μένει στον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείο που έχει μετατραπεί σε «παλάτι αναψυχής» για τον ίδιο και τις παλλακίδες του και να είναι στολισμένος με «θησαυρούς και αντίκες» από την Ταϊλάνδη.
Το χαρέμι του λέγεται ότι έχει συγκεντρωθεί, ως μια στρατιωτική ομάδα που ονομάζεται SAS, όπως οι ειδικές δυνάμεις της Βρετανίας, με το ίδιο σύνθημα.

Η διαμονή του βασιλιά της Ταϊλάνδης στη Γερμανία, σημαίνει ότι έχασε την Ημέρα της Στέψης στην Ταϊλάνδη, την επέτειο του ενός χρόνου από τη στιγμή που στέφθηκε βασιλιάς.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πόσο καιρό σκοπεύει να μείνει. Το μόνο που είναι γνωστό είναι ότι ο Βασιλιάς επισκέφτηκε την Ταϊλάνδη τουλάχιστον μία φορά με πτήση από το αεροδρόμιο του Μονάχου.

Ο Βασιλιάς της Ταϊλάνδης κάνει ποδηλασία στη Γερμανία. DailyMail

Στο παρελθόν, ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης επικρίθηκε για τον τρόπο ζωής του και για το γεγονός ότι περνά το διάστημα της καραντίνας στη Γερμανία, αντί να βρίσκεται μαζί με τον λαό του. Η κρίση στο βασίλειό του αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Η απόφασή του να απομονωθεί σητ Γερμανία για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκάλεσε την οργή πολλών Ταϊλανδών που καταδίκασαν τον μονάρχη μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με το σύνθημα «Γιατί χρειαζόμαστε βασιλιά;»

Να σημειωθεί ότι η προσβολή της μοναρχίας στην Ταϊλάνδη αντιμετωπίζεται ως έγκλημα, που τιμωρείται μέχρι και με 15 έτη φυλάκισης.

Πηγή: DailyMail
Πηγή φωτογραφιών: DailyMail
Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας: YouTube

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Ποιος είναι ο Σεΐχης του Ντουμπάι που καταδικάστηκε για απαγωγή δύο θυγατέρων του. Πώς μετέτρεψε το Ντουμπάι σε επίγειο παράδεισο με αμύθητες επενδύσεις σε πρωτότυπα κτίρια 

The post Η άσωτη ζωή του Βασιλιά της Ταϊλάνδης. Ζει με χαρέμι παλλακίδων στη Γερμανία, παντρεύτηκε τρεις φορές και απέκτησε 7 παιδιά appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
γερμανια, ζωη, παιδια, μηχανη του χρονου, playboy, facebook, υγιή, νέα, σχολεια, μτχ, Χριστούγεννα, μπολ, μαΐου, hotel, bild, sas, σημαίνει, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, Ημέρα της μητέρας, βιντεο, γυναικα, ηθοποιος, ηνωμενο βασιλειο, ιατρικη, μητερα, μηχανη του χρονου, ντουμπαι, υγεια, φωτογραφια, χημειοθεραπεια, αδυναμια, αεροδρομιο, αμνησια, ανθρωπος, αναμνησεις, απιστια, απωλεια, ασυλο, βρισκεται, γεγονος, γινει, γονεις, διαστημα, διδακτρα, δοθηκε, ευκολο, ειπαν, υπαρχει, εβδομαδα, επενδυσεις, επτα, ετη, ετων, ευνοια, εφημεριδα, ζωης, υγιή, ιδιο, ηνωμενες πολιτειες, κοσμηματα, μαΐου, μηνες, μοιχεια, μπολ, νεα υορκη, ντετεκτιβ, νομιζα, ξενοδοχειο, ξερετε, ομαδα, οικογενεια, ονομα, παρουσιαση, πριγκιπας, πτηση, πτυχιο, συζυγο, σχολειο, τοπλες, τρια, τριτη, τιτλος, συμπτωματα, φορα, ειδικες δυναμεις, εννεα, hotel, χωρα, μεινει, μια φορα, οργη, πληροφοριες, ποδια, sas, σημαίνει, χερια
Τυχαία Θέματα