Την πρόδωσε το βίντεο. Βουλευτής στη Βρετανία καθάριζε τα γυαλιά της με τη μάσκα και έγινε χαλασμός στα social media

Μία βουλευτής του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας προκάλεσε οργή στο Twitter καθώς εντοπίστηκε να καθαρίζει τα γυαλιά της με χειρουργική μάσκα προσώπου στη Βουλή των Κοινοτήτων.

Η βουλευτής των Εργατικών, που αργότερα αποκαλύφθηκε από ένα χρήστη του Twitter πως επρόκειτο για τη Siobhain McDonagh, καταγράφηκε σε βίντεο να καθαρίζει τα γυαλιά της με μια χειρουργική μάσκα προσώπου

κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στη Βουλή των Κοινοτήτων την περασμένη Πέμπτη.
Καθόταν πίσω από τον βουλευτή Andrew Slaughter, που εκέινη τη στιγμή συζητούσε για πιθανό ανασχηματισμό στον προγραμματισμό, η βουλευτής McDonagh έγινε «τσακωτή» από την χρήστη του Twitter, Lisa Wright, η οποία και αμέσως δημοσίευσε τη στιγμή στον λογαριασμό της.
Στο σχόλιο έγραφε: «Ελπίζω ότι αυτή η βουλευτής δεν έχει χρησιμοποιήσει προηγουμένως αυτήν τη μάσκα ή σχεδιάζει να την χρησιμοποιήσει. »

Hope this MP hasn’t previously used this mask or is planning to use it #CovidUK #Parliament #Covid_19 pic.twitter.com/PNhmS12kfp

— lisa wright (@likelaughter) October 8, 2020

Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter

Το βίντεο άμεσα προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στο Twitter

Κάποιος έγραψε: «Τόσο σοβαρά λαμβάνεται υπόψη η πανδημία από τους ανθρώπους που μας εκπροσωπούν και αναμένουν τις ψήφους και την υποστήριξή μας στις αποφάσεις τους; Τι αστείο!»

Και ένα άλλο: «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το COVID θα είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Ηλίθιοι όπως αυτή  και άτομα που πιστεύουν ότι ο ιός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.»
«Ο θεός να μας βοηθήσει αν αυτή είναι νοημοσύνη των βουλευτών μας», σχολίασε άλλος χρήστης των κοινωνικών δικτύων.

Η βουλευτής Siobhain McDonagh. Wikimedia Commons

Πολιτικές προσωπικότητες και βουλευτές στην Αγγλία επικρίνονται για την αποτυχία τους να συμμορφωθούν με τους κανόνες κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Στη μέση του πρώτου κύματος της πανδημίας και όταν απαγορεύτηκε το ταξίδι σε άλλες περιοχές, σύμφωνα με τους κυβερνητικούς κανονισμούς, ο ειδικός σύμβουλος του Μπόρις Τζόνσον, Ντομίνικ Κούμινγκς εντοπίστηκε να ταξιδεύει στην άλλη άκρη της χώρας στο σπίτι των γονιών του.

Ο πατέρας του πρωθυπουργού, Στάνλεϊ Τζόνσον, έχει φωτογραφηθεί επανειλημμένα χωρίς να φοράει μάσκα σε εσωτερικούς χώρους και σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ταξίδεψε επίσης στην Ελλάδα όταν η FCO συμβούλεψε να μην κάνει όλα τα απαραίτητα ταξίδια.

Ο πρώην ηγέτης του Εργατικού Κόμματος Jeremy Corbyn φωτογραφήθηκε σε δείπνο με τουλάχιστον οκτώ άλλους ανθρώπους, όταν ο κανόνας των έξι ήταν ήδη σε ισχύ.

Πηγή: Express

Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας: Twitter

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Αυτόφωρο για τους αρνητές και τους υποκινητές του κινήματος κατά της μάσκας. Τι αναφέρει η νέα εγκύκλιος του Αρείου Πάγου 

The post Την πρόδωσε το βίντεο. Βουλευτής στη Βρετανία καθάριζε τα γυαλιά της με τη μάσκα και έγινε χαλασμός στα social media appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα