Γιατρός στη Γερμανία κατηγορείται ότι νάρκωνε και βίαζε τις ασθενείς του. Τα επίμαχα βίντεο βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του και συνελήφθη.

Συνελήφθη γιατρός σε νοσοκομείο της Γερμανίας καθώς κατηγορείται ότι νάρκωνε γυναίκες, οι οποίες τον είχαν επισκεφθεί για να υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία και κατόπιν βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του ενώ τις βίαζε.

Όπως γράφει η εφημερίδα “Westfalen Blatt”, ο γιατρός,  του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν αποκαλυφθεί εργαζόταν στην κλινική Bethel Evangelica. Υπήρχαν υποψίες ότι συνταγογραφούσε στους ασθενείς του φάρμακα που δεν χρειάζονταν. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του αφότου βρήκε βίντεο κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του.

«Έχουμε σοκαριστεί από τις κατηγορίες, για τις οποίες φαίνεται πως υπάρχουν πολλά στοιχεία», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Ματίας Ερνστ, διευθυντής της κλινικής Bethel Evangelical στην πόλη Μπίλεφελντ της Γερμανίας, χωρίς να επιβεβαιώσει λεπτομέρειες της υπόθεσης που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. «Μπορείτε να φανταστείτε πόσο αυτά τα νέα μας έπληξαν σαν ωστικό κύμα».

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσες γυναίκες κακοποιήθηκαν σεξουαλικά ούτε είναι σαφές εάν ο γιατρός βιντεοσκοπούσε κάθε επίθεση που διέπραττε

Η τοπική Αστυνομία και οι δικαστικές Αρχές του Μπίλεφελντ δεν έχουν απαντήσει στο αίτημα του πρακτορείου ειδήσεων Reuters για να σχολιάσουν την υπόθεση.

Διαβάστε ακόμα : Ο 15χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του γιατί βίαζε την αδερφή του. Πώς τον αντιλήφθηκε ο αστυνομικός του χωριού. Η υπόθεση έγινε επεισόδιο σε δύο τηλεοπτικές σειρές

The post Γιατρός στη Γερμανία κατηγορείται ότι νάρκωνε και βίαζε τις ασθενείς του. Τα επίμαχα βίντεο βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του και συνελήφθη. appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα