Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβα

Ο Πύργος του Άιφελ εκκενώθηκε ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβα.

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η αστυνομία έλαβε ανώνυμο τηλεφώνημα γύρω στις 12:00 που προειδοποιούσε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στον πύργο.

Έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ παροτρύνονται οι άνθρωποι να μείνουν μακρυά από την περιοχή.

Les abords de la Tour Eiffel sont bouclés par la police. Il y a une alerte à la bombe. La circulation est

déviée Quai Branly. – @BFMParis pic.twitter.com/WZnWytKk0f

— Barthelemy Bolo (@B2Bolo) September 23, 2020

Ο Γάλλος δημοσιογράφος Amaury Bucco έγραψε στο Twitter:

«Η περιοχή περιμετρικά από τον Πύργο του Άιφελ έχει εκκενωθεί και διεξάγεται αστυνομική έρευνα. Ένας άνδρας απειλεί να ανατινάξει τα πάντα».

Périmètre de la Your Eiffel bouclé, opération e police en cours: un homme a crié Allahua Akbar et menace de tout faire exploser… pic.twitter.com/rL26y4uvrM

— Amaury Bucco (@AmauryBucco) September 23, 2020

Η αστυνομία του Παρισιού επιβεβαίωσε ότι αξιωματικοί είχαν κλείσει την περιοχή γύρω από το μνημείο και έλεγχαν τον χώρο, αλλά αρνήθηκαν να παράσχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το μνημείο εκκενώνεται λόγω απειλής βόμβας, αφού τον Μάιο του 2018 υπήρξε ξανά απειλή για βόμβα, η οποία αποδείχτηκε φάρσα.

Τον Ιούνιο του 2017 είχε εκκενωθεί μετά από ύποπτο αντικείμενο που βρέθηκε στο σημείο και τον Σεπτέμβριο του 2010 είχαν υπάρξει ανώνυμα τηλεφωνήματα για απειλή βόμβας, που αποδείχτηκαν φάρσες.

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Το σύστημα που είχαν οι Βενετοί για να καταγγέλονται μεταξύ τους οι πολίτες ανώνυμα. Το «στόμα του λιονταριού» και οι καταγγελίες για «απλυσιά» και φοροδιαφυγή

The post Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα