Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία 81χρονου στο Πέραμα. Τον τραυμάτισε με μαχαίρι, τον λήστεψε και τον έκαψε το βαφτιστήρι της γυναίκας του

Το 35χρονο «βαφτιστήρι» της γυναίκας του ήταν ο δράστης της άγριας δολοφονίας ενός 81χρονου στο Πέραμα τον περασμένο Αύγουστο.

Το θύμα είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του στις 24 Αυγούστου κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί στη μονοκατοικία όπου διέμενε μόνος του, ωστόσο αργότερα διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και το σώμα.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα ο συλληφθείς είχε εισέλθει στην οικία του ηλικιωμένου με σκοπό την κλοπή,

το θύμα όμως επέστρεψε και ο δράστης τον κτύπησε με μαχαίρι. Στη συνέχεια, αφού αφαίρεσε την τραπεζική κάρτα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος, έβαλε φωτιά στο σπίτι προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του και διέφυγε αφαιρώντας και το προαναφερόμενο όχημα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 35χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ναρκωτικά και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Διαβάστε ακόμα: Μαχαίρωσαν 19χρονο για να του πάρουν το κινητό στη Λεωφόρο Μεσογείων.

The post Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία 81χρονου στο Πέραμα. Τον τραυμάτισε με μαχαίρι, τον λήστεψε και τον έκαψε το βαφτιστήρι της γυναίκας του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα