Φωτιά στο Μάτι. Ελεύθερος με εγγύηση 5.000 ευρώ ο πρώην αρχηγός της πυροσβεστικής Ματθαιόπουλος

Με τον περιοριστικό όρο της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 5.000 ευρώ ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του νωρίτερα σήμερα, ο πρώην Υπαρχηγός και μετέπειτα Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλης Ματθαιόπουλος για την τραγωδία στο Μάτι.

Ο κ.Ματθαιόπουλος κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα με τους υπερασπιστικούς του ισχυρισμούς και επί σχεδόν 7 ώρες απαντούσε στις ερωτήσεις του ανακριτή και του εισαγγελέα για τους χειρισμούς του τις κρίσιμες ώρες της 23ης Ιουλίου 2018

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες

μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Πριν την είσοδο του στο ανακριτικό γραφείο, συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια και επιτέθηκαν λεκτικά στον κ. Ματθαιόπουλο αποδοκιμάζοντάς τον και ζητώντας να απαγγελθούν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Σε δήλωσή του ο συνήγορος του κ. Ματθαιόπουλου, Διαμαντής Μπασαράς ανέφερε πως «ο κατηγορούμενος στοχοποιήθηκε από συγκατηγορούμενο του για να αποποιηθεί της δικής του ευθύνης».

«Με σεβασμό και με αξιοπρέπεια ο κ Ματθαιόπουλος δεν απάντησε σε καμία επίθεση οι σκευωροί θα πάρουν την απάντηση όταν πρέπει», δήλωσε ακόμη ο κ. Μπασαράς.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Φωτιά στο Μάτι. Ελεύθερος με εγγύηση 5.000 ευρώ ο πρώην αρχηγός της πυροσβεστικής Ματθαιόπουλος appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα