Στα χρώματα του 1821 το Σύνταγμα έτοιμο να γιορτάσει την Επέτειο των 200 χρόνων. Δείτε εικόνες από drone (Βίντεο)

Τα πάντα είναι έτοιμα για την αυριανή ιστορική στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό των διακοσίων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Οι εικόνες στο Σύνταγμα που τραβήχτηκαν από το drone είναι πραγματικά εντυπωσιακές, με την πόλη να έχει ετοιμαστεί για μία μοναδική γιορτή, προσαρμοσμένη ωστόσο στις υγειονομικές συνθήκες.Στα χρώματα της γαλανόλευκης έχει ντυθεί η πλατεία Συντάγματος, ενόψει της αυριανής στρατιωτικής παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί παρουσία υψηλών προσκεκλημένων. Όπως φαίνεται και στις εικόνες από drone κυριαρχούν
οι εξέδρες με τις Ελληνικές σημαίες, η σύνθεση με ζουμπούλια της Ελληνικής Σημαίας καθώς και τα έτη 1821 – 2021. Οι εργασίες γύρω από την πλατεία Συντάγματος για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 έχουν ολοκληρωθεί.Επισημαίνεται ότι οι 200 σημαίες που έχουν τοποθετηθεί σε ειδική εξέδρα συμβολίζουν τη συμπλήρωση φέτος 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, ενώ φωταγωγήθηκαν το βράδυ της Τρίτης.Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας ….

Στο Σύνταγμα, στην πλατεία με τον υψηλότερο συμβολισμό για την πόλη και τη χώρα, 5.000 λουλούδια και πράσινο σχηματίζουν την ελληνική σημαία σε επιφάνεια 144 τμ. Τη σύνθεση δημιούργησαν οι γεωπόνοι και οι τεχνικοί του δήμου Αθηναίων και περιστοιχίζεται από ειδικά φωτιζόμενες εξέδρες με 200 σημαίες, μία για κάθε έτος μετά την επανάσταση. «Επειδή λείπει ο κόσμος γι’ αυτό βάλαμε τις εξέδρες με τις σημαίες. Αντιπροσωπεύουν το κόσμο που θα ήθελε να το δει», εξήγησε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου.

Την παράσταση κλέβει ένα τεράστιο «ψηφιδωτό» από λουλούδια που σχηματίζουν την ελληνική σημαία το οποίο έχει τραβήξει τα βλέμματα των περαστικών.

Τα χρώματα της Ελλάδας και της Άνοιξης «ντύνουν» την πόλη και στέλνουν, σε όλο τον κόσμο, το μήνυμα της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Παραγωγή βίντεο:  Up Stories

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

Πληροφορίες ΑΠΕ ΜΠΕ

The post Στα χρώματα του 1821 το Σύνταγμα έτοιμο να γιορτάσει την Επέτειο των 200 χρόνων. Δείτε εικόνες από drone (Βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα