Το Mad Viral φέρνει περισσότερο Fun Content στην πλατφόρμα της COSMOTE TV!

20:47 24/3/2021 - Πηγή: MAD

Το πιο καινοτόμο κανάλι του Mad που εκπέμπει δυνατά μέσα από τη Cosmote TV, ανανεώνει το πρόγραμμά του και φέρνει στην οθόνη σου νέο περιεχόμενο από τους αγαπημένους σου YouTube creators!

Documentaries, videos που θα λύσουν τις απορίες σου στη φυσική, τη χημεία, τη βιολογία, κοινωνικά φαινόμενα και ιατρικές λύσεις περιμένουν να τα ανακαλύψεις στη νέα,

καθημερινή ζώνη του Mad Viral, «Docu Files». Το πιο ενδιαφέρον, εκπαιδευτικό περιεχόμενο θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, αρκεί να συντονιστείς κάθε πρωί στις 07:00, στο Mad Viral.

Από Δευτέρα εως Παρασκευή θα μπορείς να κάνεις το γύρο του κόσμου, με τα πιο απολαυστικά vlogs, των αγαπημένων σου travel bloggers! Η ζώνη «Travel Tube» αλλάζει στέκι και πλέον προβάλεται κάθε μέρα στις 18:30 και τα Σαββατοκύριακα στις 20:00.

Το βράδυ είναι αφιερωμένο στις πιο τραγελαφικές καταστάσεις που έχουν ζήσει οι αγαπημένοι σου creators. Συντονίσου καθημερινά στις 22:00, στο «Lifestyle For Laughs» για να δεις ότι και οι YouTubers είναι άνθρωποι και κάνουν τα πιο αστεία λάθη.

Τα Σαββατοκύριακα στο Mad Viral, γίνεται το πιο fun πάρτι! Κάλεσε την παρέα σου και ετοιμαστείτε για τρελά γέλια. Στις 23:00, είναι on air η ζώνη «Comedy Upload» με τους πιο ταλαντούχους stand up comedians που έρχονται για να κάψουν πολλά σενάρια. Αμέσως μετά, στις 00:30, γίνεται μια συζήτηση που τα έχει όλα: από gaming, τεχνολογία και pop culture, μέχρι συνήθειες και προσωπικές εμπειρίες που έχουν στιγματίσει τη νέα γενιά. Τα «Φωτεινά Κούτελα» aka o Φίλιππος και ο Αλέξανδρος θα γίνουν οι αντιπρόσωποι του geek community.

Join το πιο cool και creative community του Mad Viral και απόλαυσε μοναδικό περιεχόμενο όλο το 24ωρο, back to back χωρίς διακοπή για διαφημίσεις!

Το νέο πρόγραμμα του Mad Viral, θα μπορείς να το απολαύσεις από 26 Μαρτίου, αποκλειστικά στην πλατφόρμα της Cosmote TV.

The post Το Mad Viral φέρνει περισσότερο Fun Content στην πλατφόρμα της COSMOTE TV! appeared first on Mad TV.

Keywords
Τυχαία Θέματα