«Έσφαξα τον Σατανά στη μπανιέρα» Τι είπε στους αστυνομικούς ο 52χρονος που κατακρεούργησε με ψαλίδι την σύντροφό του στη Σταμάτα Αττικής

Στην αστυνομία τηλεφώνησε ο 52χρονος δράστης αμέσως μετά τη άγρια δολοφονία της 40χρονης συντρόφου του στη Σταμάτα Αττικής.«Έσφαξα τον Σατανά στη μπανιέρα», φέρεται να είπε στο τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και σκότωσε με ψαλίδι την 40χρονη σύντροφό του έπειτα από διαπληκτισμό, στο σπίτι που διέμεναν. Στη συνέχεια, ο δράστης προσπάθησε να αυτοκτονήσει και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Σισμανόγλειο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

To άγριο έγκλημα διαπράχθηκε το πρωί στη Σταμάτα Αττικής, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και σκότωσε την 40χρονη σύντροφό του έπειτα από διαπληκτισμό, στο σπίτι όπου διέμεναν.

The post «Έσφαξα τον Σατανά στη μπανιέρα» Τι είπε στους αστυνομικούς ο 52χρονος που κατακρεούργησε με ψαλίδι την σύντροφό του στη Σταμάτα Αττικής appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixani tou Xronou