Για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο προειδοποιεί ο Ερντογάν! Αναβλήθηκε η επίσκεψη του ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου στις ΗΠΑ

news247

Η στάση των ΗΠΑ στη Συρία μπορεί να υπάρξει αιτία για το ξέσπασμα του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς η ανέγερση των 20 στρατιωτικών βάσεων, στρέφεται κατά της Ρωσίας.

Αυτό εκτίμησε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση για την Υγεία.

«Το ερώτημα είναι γιατί χρειάζονται οι αμερικανικές βάσεις στη Συρία, ενώ φαίνεται πως αυτές οι βάσεις

στρέφονται κατά της Ρωσίας και του Ιράν», τόνισε ο Ερντογάν.

«Ας είμαστε προετοιμασμένοι για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα».

Αναβλήθηκε η επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Ουάσιγκτον

Η επίσκεψη του Τούρκου υπουργού των Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην Ουάσινγκτον που ήταν προγραμματισμένη για την 19η Μαρτίου, αναβάλλεται, σύμφωνα με εκπρόσωπό του.

Η αναβολή της επίσκεψης του Τούρκου ΥΠΕΞ στην αμερικανική πρωτεύουσα, ακολουθεί την αντικατάσταση του Ρεξ Τίλερσον στο αμερικανικό υπουργείο των Εξωτερικών.

Ο εκπρόσωπος, δεν αιτιολόγησε την αναβολή της επίσκεψης. Ο Τσαβούσογλου είχε δηλώσει χθες, ότι ελπίζει στην οικοδόμηση καλών σχέσεων με τον νέο υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.

Ο ίδιος, σημείωσε ότι ο νέος ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, θα πρέπει να σεβαστεί την Τουρκία μετά την κλιμάκωση της έντασης στις σχέσεις των δύο χωρών, για την πολιτική που ακολουθεί η Άγκυρα στην Συρία, αλλά κι άλλα ζητήματα.

Διαβάστε επίσης στο news247: Δηλητηρίαση Ρώσου πράκτορα στη Νέα Ζηλανδία

The post Για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο προειδοποιεί ο Ερντογάν! Αναβλήθηκε η επίσκεψη του ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου στις ΗΠΑ appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα