Έγκλημα για ένα βίντεο στο «YouTube». Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τη νεαρή που πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον σύντροφό της, για να αυξήσει τις προβολές στο διαδίκτυο

Η Μοναλίσα Πέρες καταδικάστηκε την Τετάρτη σε έξι μήνες φυλάκιση με την κατηγορία ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού.

Τον Ιούνιο του προηγούμενου έτους, 19χρονη τότε Αμερικανίδα πυροβόλησε και σκότωσε τον σύντροφό της, Πέδρο Ρουίς, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ενός βίντεο για το YouTube», που ήλπιζαν ότι θα τον έκανε διάσημο.
Η Πέρες που ήταν και έγκυος πίστεψε λανθασμένα ότι ο Πέδρο θα προστατευόταν από ένα χοντρό βιβλίο από τον πυροβολισμό σε κοντινή απόσταση.
Ο σχεδιασμός ήταν τρομερά αποτυχημένος, η σφαίρα διαπέρασε το βιβλίο και καρφώθηκε στο στήθος του 22χρονου Ρουίς, τραυματίζοντας

τον θανάσιμα.

Η Μοναλίσα Πέρες

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής επιτροπής, ο δικαστής Τζέφρεϊ Ρέμικ, δήλωσε ότι η Πέρες θα εκτίσει ποινή της σε διάστημα τριών ετών.
Της απαγορεύτηκε επίσης η κατοχή πυροβόλων όπλων για τα επόμενα 10 χρόνια, ενώ η Πέρες συμφώνησε να μην επιδιώξει κανένα οικονομικό όφελος από την υπόθεση.

Το ζευγάρι ήθελε να γίνει διάσημο για τις φάρσες που θα παρουσίαζαν μέσω του καναλιού τους στο «YouTube».
Η Πέρες πριν από το μοιραίο βίντεο είχε αναρτήσει» Εγώ και ο Πέδρο πρόκειται να γυρίσουμε ένα από τα πιο επικίνδυνα βίντεο που κάναμε ποτέ».
Η Πέρες στη συνέχεια πυροβόλησε τον φίλο της με ένα πιστόλι «Desert Eagle», το οποίο περιγράφεται ως «ένα από τα πιο ισχυρά ημιαυτόματα πιστόλια στον κόσμο» από έναν ιστότοπο λιανοπωλητών.

The post Έγκλημα για ένα βίντεο στο «YouTube». Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τη νεαρή που πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον σύντροφό της, για να αυξήσει τις προβολές στο διαδίκτυο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα