Επίθεση με βιτριόλι. Στο «στόχαστρο» τρία πρόσωπα. Καταστηματάρχης υποστηρίζει ότι είδε τη δράστρια

Η Δευτέρα χαρακτηρίζεται σημαντική ημέρα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, για τη λύση της υπόθεσης σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι, όταν μια μαυροφορεμένη γυναίκα έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα. 

Η «σάρωση» των κεραιών τηλεφωνικής επικοινωνίας αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, έτσι η αστυνομία θα έχει στα χέρια της τα πρώτα αποτελέσματα για τον εντοπισμό ύποπτων επικοινωνιών πριν και μετά από την επίθεση.

Εξειδικευμένοι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., παράλληλα, προσπαθούν να εντοπίσουν όλες τις συχνές επαφές της 34χρονης, μετά από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του θύματος, ενώ θα ερευνήσουν επικοινωνίες από email και από μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο στόχαστρο 3 ακόμη άτομα

Σύμφωνα με τις αρχές, ήδη 12 άτομα θεωρούνταν ύποπτα για την επίθεση, ωστόσο τα περισσότερα από αυτά έχουν ισχυρό άλλοθι.
Ωστόσο, για 3 πρόσωπο, οι ενδείξεις είναι ισχυρές, αλλά τα στοιχεία που έχουν οι αρχές στα χέρια τους δεν είναι ικανά, ώστε να μπορούν να κατηγορηθούν για την επίθεση στην 34χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση επανέφεραν στο πεδίο των ερευνών μία αναφορά της 34χρονης στο πλαίσιο των συναντήσεων και της πρώτης κατάθεσή της για ένα επεισόδιο που είχε συμβεί πριν μερικούς μήνες στον εργασιακό της χώρο.

«Μία εργαζόμενη είχε κάνει σκηνή σε ένα στέλεχος της επιχείρησης για πολύ προσωπικούς λόγους. Αυτό έγινε πριν από περίπου πέντε μήνες. Είχαν σχέση που διακόπηκε αλλά είχε αφήσει πίσω κάποιες σοβαρές υποχρεώσεις. Ήμουν μάρτυρας σε αυτό το περιστατικό. Ήμουν παρούσα στον χώρο. Δεν ξέρω αν αυτό σχετίζεται με την επίθεση εναντίον μου. Απλά το λέω γιατί το θυμήθηκα» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Ιωάννα.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Σωτηρία Μπέλλου. Στα 18 παντρεύτηκε και έριξε βιτριόλι στο σύζυγό της, επειδή την ξυλοκοπούσε. Έκανε φυλακή και όταν βγήκε εντάχθηκε στην αντίσταση (βίντεο) 

Καταστηματάρχης υποστηρίζει ότι είδε τη δράστρια

Η 34χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο, έχοντας υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης. Σημειώνεται ότι το 93% του προσώπου της φέρει σοβαρότατα εγκαύματα.

Ταυτόχρονα με τις έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη, καταστηματάρχης στην Καλλιθέα, υποστηρίζει ότι είδε το πρόσωπο της μαυροφορεμένεης γυνάικας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη «Real News»:  «Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας. Έτρεξα και την πρόλαβα. “Σταμάτα εδώ” της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε».

«Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά», πρόσθεσε ο καταστηματάρχης από την Καλλιθέα.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: «Η βιτριολίστρια της Τρούμπας». Η ιερόδουλη που τύφλωσε με βιτριόλι τον πρώην εραστή της την ώρα που κοιμόταν. Πως κατάφερε να τον παγιδεύσει 

The post Επίθεση με βιτριόλι. Στο «στόχαστρο» τρία πρόσωπα. Καταστηματάρχης υποστηρίζει ότι είδε τη δράστρια appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα