Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε η σύζυγος του αστυνομικού. Νέο βίντεο από το περιστατικό

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η σύζυγος του αστυνομικού που κατηγορείται για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεσότα των ΗΠΑ.

Οι δικηγόροι της Κέλι Τσόβι δήλωσαν ότι θέλει τη λύση του γάμου της με τον αστυνομικό.
«Είναι καταρρακωμένη από τον θάνατο του Φλόιντ. Στέλνει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα και σε όσους θρηνούν για τον θάνατό

του» αναφέρει η πρώην Μις Μινεσότα μέσω των δικηγόρων της.

Η Κέλι Τσόβιν δεν έχει αποκτήσει παιδιά με τον Ντέρεκ. Ο Ντέρεκ Τσόβιν, ο οποίος βιντεοσκοπήθηκε να γονατίζει στον λαιμό του 46χρονου Φλόιντ και να τον ακινητοποιεί ενώ εκείνος διαμαρτύρεται ότι δεν μπορεί να ανασάνει, κατηγορείται «για φόνο 3ου βαθμού και ανθρωποκτονία εξ αμελείας», ανέφερε ο εισαγγελέας Μάικ Φρίμαν.

Ορίστηκε στις 500.000 δολάρια η εγγύηση

Ο Ντέρεκ Τσόβιν συνελήφθη την Παρασκευή με τη κατηγορία ανθρωποκτονίας σε βάρος του Τζορτζ Φλόιν.
Σύμφωνα με το CNN η εγγύηση για τον πρώην αστυνομικό της Μινεάπολης ορίστηκε στις 500.000 δολάρια, μέσα από την ποινική καταγγελία που κατατέθηκε στο 4ο Δικαστικό Επαρχιακό Δικαστήριο της Μινεσότα.

Σύμφωνα με το έγγραφο, δεν έχουν τεθεί προϋποθέσεις για την απελευθέρωσή του. Το έγγραφο δεν δείχνει ότι ο Τσόβιν είναι ελεύθερος με εγγύηση, αλλά λέει ότι αν δεσμευτεί, η εγγύηση ορίζεται στις 500.000 δολάρια.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Φυλακίστηκε 29 φορές και επέζησε από τη δολοφονική επίθεση μιας γυναίκας με χαρτοκόπτη. Δέκα ιστορίες για τον M. Λούθερ Κίνγκ που δολοφονήθηκε με σφαίρα, όπως και η μάνα του!Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Νέο βίντεο από το περιστατικό

Νέο βίντεο από την δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ από αστυνομικούς ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Από την δικογραφία προκύπτει πως ο αστυνομικός τον πατούσε στο λαιμό για σχεδόν τρία λεπτά ενώ ήταν ήδη λιπόθυμος.

Στο βίντεο φαίνονται τρεις αστυνομικοί να έχουν γονατίσει πάνω στον Φλόιντ ενώ αυτός ακούγεται να προσπαθεί να ανασάνει.»Παρακαλώ, παρακαλώ, αφήστε με να σηκωθώ» ικετεύει ο Φλόιντ τους αστυνομικούς λίγο πριν να χάσει τις αισθήσεις του.
«Παρακαλώ δεν μπορώ να ανασάνω. Με πονάει το στομάχι μου, με πονάει ο λαιμός μου. Δεν μπορώ να ανασάνω»προσπαθεί να ψελίσσει ο 46χρονος.

Στη δικογραφία για τον αστυνομικό Ντέρεκ Τσόρβιν που συνελήφθη για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ αναφέρεται πως τον πατούσε στον λαιμό για οκτώ λεπτά και 46 δευτερόλεπτα ενώ για δύο λεπτά και 53 δευτερόλεπτα ο Φλόιντ ήταν λιπόθυμος.

BREAKING: Former Minneapolis police officer Derek Chauvin charged with third degree murder and manslaughter, Hennepin County Attorney Mike Freeman says. https://t.co/AFBCvlJpzj

NBC News (@NBCNews) May 29, 2020

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Η δραματική ιστορία πέντε μαύρων εφήβων που φυλακίστηκαν άδικα για 12 χρόνια. Πως η αστυνομία τους εξανάγκασε να «ομολογήσουν» τον βιασμό μιας κοπέλας στο Σέντραλ Παρκ 

The post Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε η σύζυγος του αστυνομικού. Νέο βίντεο από το περιστατικό appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα