Γιάννης Αντετοκούνμπο για τον φόνο του Τζορτζ Φλόιντ: «Φτάνει πια, είναι ώρα για αλλαγή»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τοποθετήθηκε δημόσια με ένα tweet για τον φόνο του Τζορτ Φλόιντ. 

Τα τελευταία 24ωρα, η κατάσταση στις ΗΠΑ έχει ξεφύγει. Η οργή των αφροαμερικανών για τη φυλετική βία, κυρίως μετά τη δολοφονία του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό, έχει μετατραπεί σε μία κοινωνική εξέγερση με εκτεταμένα επεισόδια σε περισσότερες από 30 πολιτείες της Αμερικής.

Ο δημοφιλής έλληνας μπασκετμπολίστας, Γιάννης Αντετοκούνμπο,

προχώρησε σε μια τοποθέτηση, πολιτικού χαρακτήρα, μέσω του λογαριασμού του.
Ο Αντετονκούμπο, που αποτελεί τα τελευταία χρόνια κομμάτι της κοινωνίας των ΗΠΑ, έγραψε:

«Αλήθεια δεν ξέρω πώς να εκφράσω με λόγια πώς νιώθω, αλλά ένα πράγμα που σίγουρα ξέρω είναι πως φτάνει πια. Είναι ώρα για αλλαγή»

I really don’t know how to put into words exactly how I feel, but one thing I know for sure is that enough is enough! It’s time for change! #GeorgeFloyd #AhmaudArbery

— Giannis Antetokounmpo (@Giannis_An34) May 31, 2020

Ο «Greek Freak», στα hashtag πρόσθεσε το όνομά του Τζορτζ Φλόιντ, αλλά και του Αχμάντ Άρμπερι, ενός αφροαμερικανού που έκανε τζόκινγκ και τον δολοφόνησε ένας άντρας με τον γιο του.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Η νέα ηρωίδα των ΗΠΑ. Η άτεγκτη εισαγγελέας που άσκησε δίωξη εναντίον έξι αστυνομικών στη Βαλτιμόρη για τη δολοφονία του Φρέντι Γκρέι

Ο κρεμασμένος φοιτητής που έγινε σύμβολο κατά της βίας και του μίσους. Πώς η φοιτητική εξέγερση στην Ταϊλάνδη πνίγηκε στο αίμα το 1976 και τα γεγονότα αποσιωπήθηκαν (Προσοχή! Σκληρές Εικόνες!)

The post Γιάννης Αντετοκούνμπο για τον φόνο του Τζορτζ Φλόιντ: «Φτάνει πια, είναι ώρα για αλλαγή» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα