Ένα πάρκινγκ μεγάλης εταιρείας μετατράπηκε σε χώρο προσευχής ώστε οι μουσουλμάνοι να τηρούν τις αποστάσεις

Με αφορμή τον εορτασμό του τέλους του ιερού μήνα του Ραμαζανιού κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εκατομμύρια μουσουλμάνοι θέλησαν να συγκεντρωθούν για να προσευχηθούν.

Ένα τζαμί στο Wetzlar της Γερμανίας είχε την ευφυή ιδέα να ζητήσει από το τοπικό κατάστημα IKEA να χρησιμοποιήσει τον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Η απάντηση του καταστήματος ήταν θετική και εκατοντάδες πιστοί κατέκλυσαν το πάρκινγκ.

Το τζαμί έσπευσε να ευχαριστήσει τόσο το IKEA όσο και τις τοπικές αρχές και

όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η προσευχή.
Η φωτογραφία με τους πιστούς να προσεύχονται τηρώντας αποστάσεις έγινε viral και σχολιάστηκε από χρήστες των κοινωνικών δικτύων. «Τι όμορφη και αναζωογονητική φωτογραφία. Όχι μόνο για την αφοσίωση και την πειθαρχία, αλλά και για την κοινότητα εντός της εκκλησίας και με τους γείτονές τους», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: «Οι δημιουργοί του άνιμε πρέπει να θεωρηθούν εχθροί του Ισλάμ!». Η σκηνή του καρτούν που εξόργισε τον μουσουλμανικό κόσμο και ανάγκασε την εταιρεία παραγωγής να σταματήσει την κυκλοφορία του

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα η Γερμανία έχει σχεδόν 180.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού και περισσότερους από 8.300 θανάτους.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Οι επικηρυγμένοι Δανοί δημοσιογράφοι και σκιτσογράφοι που απειλούνται με εκτέλεση από την Αλ Κάιντα. Η ζωή τους έγινε εφιάλτης, καθώς βρέθηκαν στη λίστα θανάτου για προσβολή του Ισλάμ και του Μωάμεθ

The post Ένα πάρκινγκ μεγάλης εταιρείας μετατράπηκε σε χώρο προσευχής ώστε οι μουσουλμάνοι να τηρούν τις αποστάσεις appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα