Εντοπίστηκε κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε το αυτοκίνητο της μαυροφορεμένης γυναίκας. Αυτή την ώρα η 34χρονη δίνει την πρώτη της κατάθεση

Στα βήματα της μαυροφορεμένης γυναίκας φαίνεται πως βρίσκεται η Αστυνομία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει βίντεο από κάμερα διαχείρισης κυκλοφορίας, που έχει καταγράψει το όχημά της στη λεωφόρο Θησέως.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο βίντεο εξετάζεται από τους αστυνομικούς και προσπαθούν είτε να εντοπίσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, είτε κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της γυναίκας.

Σημειώνεται ότι είναι πολύ πιθανό η οικογένεια της 34χρονης να ζητήσει τη συνδρομή και

ιδιωτικού ερευνητή.

Ταυτόχρονα, στο δωμάτιο της 34χρονης Ιωάννας, στην εξειδικευμένη μονάδα Εγκαυμάτων του «Θριάσιου» νοσοκομείου, βρίσκονται από νωρίς το μεσημέρι αστυνομικοί της Ασφάλειας οι οποίοι επιχειρούν να πάρουν την πρώτη ολοκληρωμένη κατάθεση της για την επίθεση με το βιτριόλι.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: «Η βιτριολίστρια της Τρούμπας». Η ιερόδουλη που τύφλωσε με βιτριόλι τον πρώην εραστή της την ώρα που κοιμόταν. Πως κατάφερε να τον παγιδεύσει

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία, καθώς η 34χρονη είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι και τις προηγούμενες ημέρες οι αστυνομικοί είχαν επιχειρήσει ξανά να λάβουν κατάθεση της χωρίς να τα καταφέρουν. Αυτό στο οποίο επικεντρώνεται το κλιμάκιο της Ασφάλειας που χειρίζεται την υπόθεση, είναι να θυμηθεί η Ιωάννα κάποιο χαρακτηριστικό της γυναίκας με το βιτριόλι πέραν των ρούχων που φορούσε και της ιατρικής μάσκας.

Επίσης, χωρίς φυσικά να την πιέζουν λόγω της κατάστασης της, οι αστυνομικοί θα ζητήσουν από την Ιωάννα να ανακαλέσει από τη μνήμη της κάποιο περιστατικό που ενδεχομένως στην ίδια να φάνταζε ασήμαντο αλλά ίσως να ήταν αυτό που «όπλισε» το χέρι της μαυροφορεμένης γυναίκας με το βιτριόλι. Άλλωστε, όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, δεν είναι απαραίτητο η Ιωάννα να είχε να κάνει κάτι «κακό» αλλά έτσι να νόμιζε η δράστρια.

Σημειώνεται τέλος, ότι στις μέχρι στιγμής ολιγόλεπτες συζητήσεις που είχε με τους αστυνομικούς η 34χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κάτι «περίεργο» στην προσωπική της ζωή και να στρέψουν τις έρευνες τους προς τον επαγγελματικό της τομέα.

πηγή: reader.gr

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: «Ή θα γεμίσεις κάποιο λάκκο ή θα σου κάψουμε τη φάτσα με βιτριόλι». Η απαγωγή του γιατρού από το διαμέρισμά του στο Κολωνάκι για να παντρευτεί την υπηρέτρια. Το ερωτικό δράμα που έγινε πρωτοσέλιδο

The post Εντοπίστηκε κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε το αυτοκίνητο της μαυροφορεμένης γυναίκας. Αυτή την ώρα η 34χρονη δίνει την πρώτη της κατάθεση appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα