Ελεύθερος αφέθηκε ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και το εγγόνι της στο Αίγιο. Κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Ελεύθερος αφέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο 28χρονος που φέρεται να σκότωσε με το αυτοκίνητο και να εγκατέλειψε στο δρόμο μια 67χρονη γυναίκα και το εγγονάκι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ο 28χρονος στις 12 το βράδυ της Κυριακής, αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση εισαγγελέα από το ναυτοδικείο Πειραιά, καθώς πρόκειται για στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων.

Η κατηγορία που είχε συνταχθεί ήταν ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Το

δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και παρέσυρε την 67χρονη γιαγιά που περπατούσε στο πεζοδρόμιο μαζί με το δύο μηνών εγγονάκι της.

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός δεν σταμάτησε για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και συνελήφθη λίγο αργότερα στον Λόγγο, μπροστά στο Beau Rivage από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιάλειας. Μάλιστα στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε στη θάλασσα και ανέβηκε σε βάρκα χωρίς όμως να καταφέρει να ξεφύγει της σύλληψής του.

The post Ελεύθερος αφέθηκε ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και το εγγόνι της στο Αίγιο. Κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα