Τραγωδία στο Αίγιο: Με ιλιγγιώδη ταχύτητα χτύπησε ο 28χρονος γιαγιά και εγγονάκι. Μαρτυρίες ότι τράπηκε σε φυγή και προσπάθησε να διαφύγει κολυμπώντας

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Αίγιο μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στην παλαιά Εθνική οδό Πατρών-Αιγίου, όταν αυτοκίνητο, που οδηγούσε 28χρονος, παρέσυρε και σκότωσε μια 67χρονη γιαγιά και το λίγων μηνών εγγονάκι της. 

Το τροχαίο συνέβη την Κυριακή το απόγευμα, περίπου στις επτά στον δρόμο μεταξύ των κοινοτήτων Καμαρών και Λόγγου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε με τόση σφοδρότητα τους δύο πεζούς που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο —η γιαγιά πεζή και το μωρό στο καρότσι— που τους εκσφενδόνισε δέκα μέτρα

μακριά.

Μάλιστα οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου αρχικά κατέβηκε από το όχημα και είδε πως είχε τραυματίσει τη γιαγιά και το εγγονάκι και τότε προσπάθησε να διαφύγει.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να αποφύγει την σύλληψη κινούμενος προς τη θάλασσα. Προσπάθησε μάλιστα ξεφύγει κολυμπώντας.

Η 67χρονη γυναίκα και το μωρό βρήκαν ακαριαίο θάνατο και ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που συνελήφθη θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα.

Από τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας εξάλλου προκύπτει ότι πιθανότερη αιτία για το τραγικό δυστύχημα ήταν η υπερβολική ταχύτητα.

The post Τραγωδία στο Αίγιο: Με ιλιγγιώδη ταχύτητα χτύπησε ο 28χρονος γιαγιά και εγγονάκι. Μαρτυρίες ότι τράπηκε σε φυγή και προσπάθησε να διαφύγει κολυμπώντας appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα