Δήμαρχος στις ΗΠΑ θα κόβει ρεύμα και νερό σε σπίτια που γίνονται συναθροίσεις. Συναγερμός σε μαγαζί στη Μύκονο: θετικοί 7 εργαζόμενοι

Το πρόβλημα των ανεξέλεγκτων συναθροίσεων είναι διεθνές και ιδιαίτερα έντονο στα «κοσμικά» μέρη.

Στις ΗΠΑ, ο δήμαρχος του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε πολύ σκληρά μέτρα και αυστηρές ποινές σε περίπτωση μεγάλων συναθροίσεων σε σπίτια. Προειδοποιεί μέχρι και με διακοπή ρεύματος.

Όπως δήλωσε ο Eric Garcetti, η πόλη είναι θα κόβει ρεύμα και νερό σε όσα σπίτια γίνονται πάρτι ώστε αυτά αναγκαστικά να διακόπτονται.

Βέβαια, λίγο πριν από αυτή την ανακοίνωση, την αυστηροποίηση των μέτρων είχε ζητήσει και προαναγγείλει ο Ντέιβιντ Ρίου, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης για όσους παραβιάζουν τους κανόνες της δημόσιας υγείας.

Συναγερμός στη Μύκονο

Στα 7 έχουν ανέβει σύμφωνα με πληροφορίες τα θετικά κρούσματα κορονοϊού που ανιχνεύτηκαν ανάμεσα στους εργαζόμενους του beach bar Alemagou στην Μύκονο. Σε καραντίνα έχουν μπει όλες οι επαφές της εργαζομένης που διαγνώστηκε με τον ιό.

Μετά τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος το βράδυ της Τρίτης, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης αποφάσισαν να κλείσουν το μαγαζί και να υποβάλουν σε τεστ ανίχνευσης για τον κορονοϊό όλο το προσωπικό προκειμένου να περιορίσουν την διασπορά της νόσου.

Τα μοριακά τεστ έγιναν από γιατρούς ιδιωτικής κλινικής στη Μύκονο και τα δείγματα εστάλησαν στην Αθήνα. Ελέγχθηκαν 80 δείγματα και πλέον δεν εκκρεμούν άλλα αποτελέσματα.

Όλοι οι θετικοί είναι εργαζόμενοι και ασυμπτωματικοί. Τόσο θετικοί, όσο και αρνητικοί βρίσκονται σε απομόνωση στο σπίτι τους.

Αναμένεται να επαναληφθούν τα τεστ κατά τις προσεχείς ημέρες ενώ το Alemagou με απόφαση της ιδιοκτησίας θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας, όπως έχει γνωστοποιηθεί μέσω των social media της επιχείρησης.

Σχετικά με το πρώτο κρούσμα, πρόκειται για υπάλληλο η οποία εργάζεται στα γραφεία του καταστήματος και είχε συμπτώματα της νόσου πριν από περίπου τρεις μέρες. Ενημέρωσε άμεσα τους υπεύθυνους της επιχείρησης, οι οποίοι της ζήτησαν να μεταβεί στο κέντρο Υγείας του νησιού.

αρχική εικόνα: wallpaperflare

Διαβάστε στη «ΜτΧ»:Πολ Ποτ. Ο ηγέτης που εξολόθρευσε τον λαό του, απαγόρευσε το γέλιο, κατήργησε τις πόλεις, τη βιομηχανία, το χρήμα, ακόμη και τους γονείςΗ Δίκη της Χούντας ξεκίνησε με την ερώτηση του προέδρου στον Παπαδόπουλο «τι δουλειά κάνετε». Η ειρωνική απάντηση του Παττακού για τον τόπο κατοικίας του

The post Δήμαρχος στις ΗΠΑ θα κόβει ρεύμα και νερό σε σπίτια που γίνονται συναθροίσεις. Συναγερμός σε μαγαζί στη Μύκονο: θετικοί 7 εργαζόμενοι appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα