Δίδυμοι YouTubers σκηνοθέτησαν ληστεία τράπεζας. Απείλησαν οδηγό με ψεύτικο όπλο και τώρα αντιμετωπίζουν έως και 4 χρόνια φυλάκισης

Αντιμέτωποι με έως και 4 χρόνια φυλάκισης βρίσκονται δύο δίδυμοι YouTubers από την Αμερική, αφού έσπειραν πανικό μετά από μια σκηνοθετημένη ληστεία τράπεζας.Κατηγορίες για παράνομη κράτηση και αναφορά ψευδούς κατάστασης έκτακτης ανάγκης αντιμετωπίζουν ο Άλαν και ο Άλεξ Στόουκς που μεταξύ άλλων απείλησαν με όπλο έναν ανυποψίαστο οδηγό Uber.

Οι 23χρονοι δίδυμοι, με σχεδόν 5.000.000 συνδρομητές στο κανάλι τους στο Youtube

έστησαν μια ψεύτικη ληστεία τον Οκτώβριο στην πόλη του Ιρβάιν της Νότιας Καλιφόρνια.

Συγκεκριμένα, στις 20 Οκτωβρίου 2019, ήρθε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται τα δυο αδέρφια ντυμένα στα μαύρα, να βγαίνουν τρέχοντας από ένα κατάστημα τράπεζας.

Σύμφωνα με το NBC, αρχικά σταμάτησαν ένα Uber, επιβιβάστηκαν και άρχισαν να παριστάνουν τους εγκληματίες. Μάλιστα, σημάδεψαν τον οδηγό με ένα ψεύτικο όπλο. Εκείνος τους ζήτησε να αποβιβαστούν, ενώ την ίδια στιγμή ένας ανυποψίαστος περαστικός που βρίσκόταν στο σημείο κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε πως οι δύο αδερφοί προσπαθούν να κλέψουν το όχημα, έχοντας προηγουμένως διαπράξει μια τραπεζική ληστεία.

«Οι αρχές του Ιρβάιν έσπευσαν στο σημείο και οδήγησαν με υψωμένο το όπλο τον οδηγό έξω από το αυτοκίνητο», αναγράφεται στην κατάθεση.

Την Τετάρτη τους απαγγέλθηκαν επίσημα κατηγορίες για το κακούργημα της παράνομης κράτησης και το αδίκημα της αναφοράς ψευδούς κατάστασης έκτακτης ανάγκης. Αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 4 χρόνια.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»:Πολ Ποτ. Ο ηγέτης που εξολόθρευσε τον λαό του, απαγόρευσε το γέλιο, κατήργησε τις πόλεις, τη βιομηχανία, το χρήμα, ακόμη και τους γονείςΗ Δίκη της Χούντας ξεκίνησε με την ερώτηση του προέδρου στον Παπαδόπουλο «τι δουλειά κάνετε». Η ειρωνική απάντηση του Παττακού για τον τόπο κατοικίας του

The post Δίδυμοι YouTubers σκηνοθέτησαν ληστεία τράπεζας. Απείλησαν οδηγό με ψεύτικο όπλο και τώρα αντιμετωπίζουν έως και 4 χρόνια φυλάκισης appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δίδυμοι YouTubers, Απείλησαν,didymoi YouTubers, apeilisan