Χρυσοχοΐδης. Η εθνική οδός έκλεισε για να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. Θα την ξαναέκλεινα- Τι απάντησε στην κριτική που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ

Υπεραμύνθηκε της απόφασης του να κλείσει η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας, εξαιτίας της «Μήδειας»,ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τονίζοντας κατηγορηματικά ότι «σε κάθε περίπτωση θα το ξαναέκανα».

Όπως είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης, αν δεν το είχε κάνει, χιλιάδες άνθρωποι θα εγκλωβιζόντουσαν στα οχήματα τους και στην προσπάθεια τους να κατευθυνθούν στους προορισμούς τους μέσα

από παράπλευρες οδούς, είναι σίγουρο ότι θα είχαμε πληθώρα ατυχημάτων.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας ….

Σε ότι αφορά την κριτική που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι η απόφαση αυτή ελήφθη για να μείνει στο απυρόβλητο ο ιδιώτης που έχει την ευθύνη για την εθνική οδό, απάντησε ότι πρόκειται για «πολιτικά γελοίο ισχυρισμό».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβε τι έκανε στο Μάτι. Εμείς βάζουμε πάνω απ’ όλα την ανθρώπινη ζωή. Δεν πρόκειται να διακινδυνεύσω ποτέ ανθρώπινες ζωές. Αν με ρωτάτε αν θα ξαναέκλεινα την Εθνική Οδό, θα το ξαναέκανα. Ας αναρωτηθούν αυτοί που έκαψαν 100 ανθρώπους στο Μάτι. Κάνουν σπέκουλα! Ας ξαναδούν την πολιτική τους και κυρίως τι έκαναν στο Μάτι» είπε μεταξύ άλλων.

Συμπλήρωσε δε ότι οι εικόνες με τους χιλιάδες εγκλωβισμένους στην εθνική οδό, από μια ηπιότερη κακοκαιρία το 2017, είναι χαρακτηριστικές.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

The post Χρυσοχοΐδης. Η εθνική οδός έκλεισε για να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. Θα την ξαναέκλεινα- Τι απάντησε στην κριτική που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα