Μπριτ Έκλαντ. Το πρώην «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ» αποκαλύπτει πώς οι επεμβάσεις την κατέστρεψαν. «Δείτε και την Μαντόνα, πλέον μοιάζει με τον κ. Πατάτα»

Η 78χρονη πλέον Σουηδέζα Μπριτ Έκλαντ δηλώνει βαθιά μετανιωμένη για τις αισθητικές παρεμβάσεις, οι οποίες της «έκλεψαν τη φυσική ομορφιά». 

Το πρώην «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ», πρόσφατα εξέφρασε για ακόμη μία φορά την αντίθεσή της προς τις αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τα filler που έβαλε στα χείλη της τη δεκαετία του ’90 ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της. Τονίζοντας πως της κατέστρεψαν το πρόσωπό, παρουσιάζει τον εαυτό της ως παράδειγμα προς αποφυγή.Σύμφωνα με την Daily Mail, η 78χρονη συνιστά στις γυναίκες
που μεγαλώνουν: «Ποτέ, ποτέ, ποτέ, να μην πειράξετε (χειρουργικά) το πρόσωπό σας». Η Έκλαντ επανέλαβε το «μάντρα» που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια («Απλώς πες όχι στις πλαστικές») και σε πρόσφατη συνέντευξή της, σημειώνοντας ότι δεν θα σταματήσει ποτέ να το λέει.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας

«Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου και τα τελευταία 20 χρόνια το πληρώνω. Έχω κάνει χιλιάδες ενέσεις από τότε, προσπαθώντας να αποκαταστήσω τη ζημιά. Όμως είναι ακόμα εκεί. Μου κατέστρεψε την καριέρα, αλλά και τη ζωή μου από θέμα εμφάνισης».

«Η Μαντόνα μοιάζει με τον κ. Πατάτα»

Η «πικρή» εμπειρία που είχε η ίδια απο τα fillers χειλιών, τα οποία θεωρεί ότι της έκλεψαν την φυσική ομορφιά, την έχει κάνει πολέμιο των αισθητικών επεμβάσεων. Μάλιστα, δεν διστάζει να εκφράσει την αντίθετη γνώμη της και όσον αφορά τους σταρ που το έχουν παρακάνει.

Για την Μαντόνα έχει δηλώσει ότι «πλέον μοιάζει με τον κ. Πατάτα (Mr Potato Head)». Και για την Νικόλ Κίντμαν ότι σε μία ταινία έδειχνε «σαν να ήταν μόνιμα σαστισμένη».

Για την περίπτωση της Ντονατέλα Βερσάτσε, που συχνά αναφέρεται από ΜΜΕ ως παράδειγμα «κατάχρησης» αισθητικών επεμβάσεων, έδειξε περισσότερη συμπόνια. Είπε ότι η 66χρονη σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας «πιθανότατα αισθάνεται σαν εμένα και μετανιώνει για ό,τι έκανε. Έχουμε αρκετές ομοιότητες ως προς τα πράγματα που κάναμε στο πρόσωπό μας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Donatella Versace (@donatella_versace)

Από την άλλη, η Έκλαντ έχει εκφραστεί θετικά για την Έλεν Μίρεν, η οποία διατηρεί με εντυπωσιακό τρόπο τη φυσική ομορφιά της στα 75 της χρόνια.

«Δείτε πώς ήταν η Έλεν Μίρεν πριν από πέντε, έξι, επτά χρόνια και κοιτάξτε την τώρα. Δείχνει εκπληκτική. Μακάρι να είχα τον γιατρό της» λέει για την εμβληματική βρετανίδα ηθοποιό, η οποία ωστόσο δεν έχει παραδεχτεί ποτέ ανοιχτά ότι έχει «πειράξει» κάτι στο πρόσωπό της.

αρχική εικόνα: YouTube

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Μπριτ Έκλαντ. Το πρώην «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ» αποκαλύπτει πώς οι επεμβάσεις την κατέστρεψαν. «Δείτε και την Μαντόνα, πλέον μοιάζει με τον κ. Πατάτα» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπριτ Έκλαντ, Τζέιμς Μποντ, Δείτε, Μαντόνα, Πατάτα,brit eklant, tzeims bont, deite, mantona, patata