Νέο ολονύχτιο κορονοπάρτυ στο ΑΠΘ παρά την εισαγγελική παρέμβαση. Χιλιάδες άτομα διασκέδασαν παρά τις απαγορεύσεις μέχρι το πρωί

Ξεφάντωμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με χιλιάδες άτομα να παρευρίσκονται σε μεγάλο «κορονοπάρτυ».

Το ΑΠΘ, όπως αναφέρει το ThessToday, τείνει να μετατραπεί στο πιο «καυτό» σημείο της Θεσσαλονίκης. Λίγο πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας, χιλιάδες άτομα διασχίζουν την Εθνικής Αμύνης

για να φτάσουν στο νέο τους «στέκι», στο Πανεπιστήμιο.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας

Τα περίπτερα επίσης που βρίσκονται έξω από το ΑΠΘ φαίνεται πως κάνουν «χρυσές» δουλειές, καθώς επί ώρες δημιουργείται ουρά αναμονής για την προμήθεια αλκοόλ πριν ή και κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Μεγάλο πάρτυ

Όπως φαίνεται και στα βίντεο του ThessToday.gr, οι νέοι δεν πτοούνται ούτε με τις εισαγγελικές παρεμβάσεις, υπενθυμίζοντας πως έως τώρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έχει διατάξει τριπλή έρευνα για τα πάρτι στο ΑΠΘ.

Μάλιστα, οχήματα με ειδικά εξοπλισμένα ηχοσυστήματα στήθηκαν μπροστά από τη Φιλοσοφική σχολή. Ακόμα ορισμένοι άναψαν και πυρσούς κατά τη διάρκεια του πάρτι.

αρχική εικόνα: YouTube

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Νέο ολονύχτιο κορονοπάρτυ στο ΑΠΘ παρά την εισαγγελική παρέμβαση. Χιλιάδες άτομα διασκέδασαν παρά τις απαγορεύσεις μέχρι το πρωί appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα