Ανατροπή στην υπόθεση της Κέρκυρας. Τα θύματα του διπλού φονικού δεν ήταν ζευγάρι. Ποια η σχέση τους με τον δράστη-αυτόχειρα και τα αίτια της τραγωδίας

Ανατρέπονται τα δεδομένα στην υπόθεση δολοφονίας που συντάραξε την Κέρκυρα το πρωί της Κυριακής.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα ζευγάρι Ελληνογάλλων που τσακώθηκε με γείτονά του, ο οποίος τους σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ωστόσο, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, τα δύο θύματα δεν ήταν ζευγάρι. Πρόκειται για μια Ελληνίδα ιδιοκτήτρια που ενοικίαζε τα διαμερίσματά της στον δράστη και αυτόχειρα, καθώς και στο άλλο θύμα.

Το χρονικό

Ο

60χρονος Κερκυραίος, πατέρας αστυνομικού, κατοικούσε στο ισόγειο του κτιρίου. Περί τις 11:30 το πρωί, διαπληκτίστηκε έντονα με την 61χρονη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια του κτιρίου και πυροβόλησε εναντίον της με κυνηγετική καραμπίνα.

Με τον 55χρονο Ελληνογάλλο, που διέμενε στον πρώτο όροφο, ο δράστης δεν είχε διαφορές. Όπως όλα δείχνουν, ο άντρας δέχθηκε τους πυροβολισμούς στην προσπάθειά του να παρέμβει για να σώσει τη γυναίκα.
Συνολικά έξι σφαίρες πέτυχαν τα δύο άτομα.

Κατά άλλη εκδοχή, η ιδιοκτήτρια μαζί με τον Ελληνογάλλο ένοικο προσπάθησαν να διώξουν από το διαμέρισμα τον δράστη. Σύμφωνα με γείτονες, δημιουργούσε αρκετά προβλήματα τόσο στο θύμα-γείτονά του όσο και στην ιδιοκτήτρια. Με την τελευταία φαίνεται να είχε κάνει προφορική συμφωνία να μην πληρώνει μίσθιο, αλλά να φροντίζει τον κήπο του συγκροτήματος διαμερισμάτων.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας

Μετά το φονικό, ο 60χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Κλείστηκε στο διαμέρισμά του και αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο.

Η περιοχή αποκλείστηκε από ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας με αλεξίσφαιρα γιλέκα, καθώς οι πληροφορίες σχετικά με τον δολοφόνο ήταν συγκεχυμένες και φερόταν αρχικά να έχει κλειστεί στο σπίτι του με την καραμπίνα.

αρχική εικόνα: YouTube

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Ανατροπή στην υπόθεση της Κέρκυρας. Τα θύματα του διπλού φονικού δεν ήταν ζευγάρι. Ποια η σχέση τους με τον δράστη-αυτόχειρα και τα αίτια της τραγωδίας appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανατροπή, Κέρκυρας, Ποια, -αυτόχειρα,anatropi, kerkyras, poia, -aftocheira