Ασταμάτητο χειροκρότημα για τον Ταραντίνο στις Κάννες. Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο για τον Λουκ Πέρυ: «Νιώθαμε πεταλούδες στο στομάχι όταν τον είδαμε. Ήταν ίνδαλμα»

Ενθουσιασμός για το «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών. Επί έξι λεπτά χειροκροτούσε όρθιο το κοινό στις Κάννες μετά από τη χθεσινοβραδινή παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο στις Κάννες.

Όλα δείχνουν πως το «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» θα φύγει από το φεστιβάλ με το Χρυσό Φοίνικα, καθώς οι πρώτες αντιδράσεις των κριτικών στο Twitter ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδεις. Μιλούσαν για «νέο Pulp

Fiction» και για την «ταινία που ο Ταραντίνο γεννήθηκε για να κάνει».

Φαίνεται πως είναι η πιο προσωπική ταινία του σκηνοθέτη, που ήταν έξι ετών όταν το καλοκαίρι του 1969 ο Τσαρλς Μάνσον συγκλόνιζε το Χόλιγουντ και όλο τον κόσμο με ένα σερί δολοφονιών.

#OnceUponATimeInHollywood: Quentin Tarantino wants to tell us a story about Hollywood life at the time of the Manson Family slayings of ’69, and man, does he ever, going from awestruck to WTF. Brad Pitt the standout, his coolest role yet. #Cannes2019 pic.twitter.com/WgJywDPW9i

— Peter Howell (@peterhowellfilm) 21 Μαΐου 2019


Μπραντ Πιτ και ΝτιΚάπριο υμνούν το «ίνδαλμα» Λουκ Πέρι

Οι δύο ηθοποιοί θυμούνται τη στιγμή που γνώρισαν τον Λουκ Πέρι στα γυρίσματα του «Κάποτε… στο Χόλιγουντ».

Μιλώντας στο Esquire οι δύο πρωταγωνιστές θυμήθηκαν τη στιγμή που γνώρισαν τον Λουκ Πέρι, τον Ντίλαν του τηλεοπτικού «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο. Στο «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» ο Πέρι υποδύεται τον (επινοημένο) τηλεοπτικό σταρ Σκοτ Λάνσερ, συνάδελφο του Ρικ Ντάλτον (Ντι Κάπριο). Μπορείτε να τον δείτε για… ένα δευτερόλεπτο στο παρακάτω τρέιλερ.

«Με τον φίλο μου τον Βίνι, που επίσης παίζει στην ταινία, μπήκαμε στο στούντιο και νιώσαμε πεταλούδες στο στομάχι μας: Θεέ μου, αυτός εκεί είναι ο Λουκ Πέρι», λέει ο Ντι Κάπριο. «Αυτός είναι ο γαμ… Λουκ Πέρι!», συμπληρώνει ο Μπραντ Πιτ. «Κάναμε σαν παιδιά σε μαγαζί με καραμέλες, γιατί θυμάμαι πως παλιά πήγαινα στα διάφορα στούντιο και παιζόταν το “90210” και για μας τους εφήβους ο Πέρι ήταν ένα ίνδαλμα του κουλ. Με έλουσε ένα κύμα ενθουσιασμού που θα συνεργαζόμουν μαζί του. Ήταν τόσο απίθανα ταπεινός και καταπληκτικός και αφιοσιωμένος στη δουλειά του. Δεν υπήρχε πιο φιλικός, υπέροχος τύπος για να περάσεις το χρόνο σου μαζί. Κατάφερα να κάτσω και να κάνω μερικές υπέροχες συζητήσεις μαζί του».

Λίγο πριν από την προβολή δόθηκε στη δημοσιότητα και το νέο τρέιλερ της ταινίας, που αποκαλύπτει ένα μεγάλο μέρος του εντυπωσιακού καστ.

Πηγή: Reader

The post Ασταμάτητο χειροκρότημα για τον Ταραντίνο στις Κάννες. Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο για τον Λουκ Πέρυ: «Νιώθαμε πεταλούδες στο στομάχι όταν τον είδαμε. Ήταν ίνδαλμα» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα