Αντιδράσεις για την ομάδα κοριτσιών που έκαναν βηματισμό παρωδία στην παρέλαση της Νέας Φιλαδέλφειας. Για «γελοία υποκείμενα» κάνει λόγο ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος

Αντιδράσεις προκαλεί η κίνηση μιας παρέας που μπήκε παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και… μιμήθηκε τους… Monty Python.

Τα κορίτσια μπήκαν στην παρέλαση, ανάμεσα στα γκρουπ μαθητών του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας και του Γενικού Λυκείου Νέας Χαλκηδόνας πριν αυτά φθάσουν στην εξέδρα των επισήμων. Με την κοπέλα στο κέντρο της πρώτης σειράς να κρατά την ελληνική σημαία, οι υπόλοιπες κοπέλες έκαναν μιμήσεις, με διαφορετικό μοτίβο η κάθε μια με κάποιες να
βγάζουν και κραυγές πτηνών, σύμφωνα με το filadelfia-xalkidona.gr Από την πλευρά του ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, καταφέρθηκε εναντίον των κοριτσιών με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, χαρακτηρίζοντάς τες «γελοία υποκείμενα», ενώ σημειώνει πως έχει ξεκινήσει η «ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών»:Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του ’40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του.

The post Αντιδράσεις για την ομάδα κοριτσιών που έκαναν βηματισμό παρωδία στην παρέλαση της Νέας Φιλαδέλφειας. Για «γελοία υποκείμενα» κάνει λόγο ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα