Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του «βιαστή με την αλυσίδα». Πως μια 54χρονη κατάφερε να του ξεφύγει στα Καμίνια

Θύμα άγριας επίθεσης από άνδρα πακιστανικής πιθανότατα καταγωγής έπεσε μία 54χρονη στα Καμίνια, το βράδυ του Σαββάτου. Ο άνδρας εισέβαλε μέσα στο καφέ που εργαζόταν η 54χρονη γυναίκα, έβγαλε μια χοντρή αλυσίδα που φορούσε, την πέρασε στο λαιμό της και προσπάθησε να τη βιάσει.

Πριν προλάβει να αντιδράσει, είδε έναν άνδρα με σκουρόχρωμα χαρακτηριστικά, η ίδια εκτιμά πως ήταν πακιστανικής καταγωγής που φορούσε κουκούλα και ήταν ύψους περίπου 1.70-1.75.

Τη στιγμή που επιχείρησε να της κατεβάσει το εσώρουχο και χαλάρωσε την αλυσίδα, το θύμα άρπαξε ένα αντικείμενο και τον χτύπησε στο κεφάλι. Εκμεταλλευόμενη το ότι ο δράστης αιφνιδιάστηκε έτρεξε στην πόρτα, την ξεκλείδωσε και βγήκε στο δρόμο φωνάζοντας βοήθεια. Ο αλλοδαπός βιαστής με την αλυσίδα βγήκε έξω και χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Η γυναίκα κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία και οι αρχές τον αναζητούν για να του περάσουν χειροπέδες πριν προλάβει να πραγματοποιήσει και άλλη επίθεση.

Διαβάστε ακόμα: «Κάθε σπίτι κι ένας νεκρός. Όλη η Σπάρτη μοιρολογάει». Οι Γερμανοί εκτέλεσαν 118 πολίτες για τον θάνατο ενός στρατιώτη

The post Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του «βιαστή με την αλυσίδα». Πως μια 54χρονη κατάφερε να του ξεφύγει στα Καμίνια appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα