Το «αντίο» της Αργεντινής στον Ντιέγκο Μαραντόνα. Στους δρόμους του Μπουένος Άιρες φίλαθλοι που θρηνούν αγκαλιασμένοι. Συμπλοκές αστυνομίας και οπαδών. Δείτε live εικόνα

Ολόκληρος ο πλανήτης αποχαιρετά σήμερα τον θρύλο του ποδοσφαίρου Ντίεγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Οι εικόνες στους δρόμους του Μπουένος Άιρες  και έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου βρίσκεται η σορός του «θεού της μπάλας» είναι πραγματικά ανατριχιαστικές. 

Ο «Ντιεγκίτο» αφησε χθες την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών και μετά από αρκετές περιπέτειες που είχε με την υγεία του. Η σορός του εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα, με τον κόσμο να συρρέει για να πει το τελευταίο «αντίο» σε έναν άνθρωπο που κατάφερε να ενώσει και άσπονδους «εχθρούς».
Δείτε live

εικόνα από την Casa Rosada

Ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να εισέλθουν από διάφορες πλευρές του φράχτη με αποτέλεσμα να σπρώχνει ο ένας τον άλλο και να συνωστίζονται. Το αποτέλεσμα ήταν επεισόδια και συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομικές δυνάμεις.

Police charges against the followers of Maradona in the surroundings of the burning chapel pic.twitter.com/EQJt97891p

— nOn Stop (@nONsToP_aStUr) November 26, 2020

Η αγάπη του κόσμου που έσπευσε να πει το τελευταίο αντίο ήταν αναμένομενη. Ο «θεός» της μπάλας, προσέφερε θέαμα ακόμα και στο ζέσταμα, πριν από την έναρξη του αγώνα. Μάλιστα στον αγώνα Μπάγερν-Νάπολι στο Μόναχο στα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA, την ώρα που οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολουθούν τις οδηγίες του γυμναστή, ο Μαραντόνα με το δικό του στυλ, λυμένα κορδόνια και χαλαρή διάθεση έχει μία μπάλα και χορεύει στον ρυθμό του «Live is life» των OPUS, ξεσηκώνοντας τους θεατές.

RIP Diego Armando Maradona pic.twitter.com/2jBXzBVj2a

— Joaquim Campa (@JoaquimCampa) November 25, 2020

Διαβάστε ακόμα: Μαραντόνα, ο θρύλος που εθίστηκε στην κοκαΐνη και αντίκρυσε το θάνατο πολλές φορές. Τα σκάνδαλα, οι καυγάδες και οι καταχρήσεις. Ποιο ήταν το Γκολ του Αιώνα

The post Το «αντίο» της Αργεντινής στον Ντιέγκο Μαραντόνα. Στους δρόμους του Μπουένος Άιρες φίλαθλοι που θρηνούν αγκαλιασμένοι. Συμπλοκές αστυνομίας και οπαδών. Δείτε live εικόνα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα