Ανατροπή πυροσβεστικού οχήματος στην Ηλεία – δύο τραυματίες. Εμπρησμό υποψιάζονται οι αρχές

Ένα πυροσβεστικό όχημα ανετράπη στην Ηλεία το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν, όταν το πυροσβεστικό όχημα στο οποίο επέβαιναν ανετράπη.
Οι δύο άνδρες βρίσκονταν στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην περιοχή Κλινδιά του δήμου Πύργου και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.

Παράλληλα, το Πυροσβεστικό Σώμα και η Ελληνική Αστυνομία, μετά τις αλλεπάλληλες πυρκαγιές στην βορειοδυτική Πελοπόννησο, εξετάζουν έντονα το ενδεχόμενο εμπρησμού. Ο αριθμός των πυρκαγιών,

η απόσταση από το ένα μέτωπο στο άλλο, αλλά και η στιγμή που ξέσπασαν οι φωτιές, όταν δηλαδή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, προκαλούν σοβαρά ερωτήματα για τα αίτια πίσω από αυτές.

Μεικτό κλιμάκιο βρίσκεται ήδη στην περιοχή για να εξιχνιάσει τις φωτιές που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, μέσα σε διάστημα λίγων ωρών.

Από τις 22 Ιουλίου μεγάλες πυρκαγιές καταγράφηκαν σε τουλάχιστον τρεις περιοχές: Στην  περιοχή Γραμματικό Πύργου Ηλείας, στον Λασιώνα και στην Ωλένη.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»:Πώς δυο ομοφυλόφιλες γυναίκες κατάφεραν να ξεγελάσουν την Εκκλησία και παντρεύτηκαν το 1901. Ίσως ήταν ο πρώτος καταγεγραμμένος λεσβιακός γάμος και είχε τραγικό τέλοςΑποκαλυπτικό βίντεο με τον αρχαιολογικό θησαυρό που έκρυβε το χωράφι με την σταφίδα στην Πύλο. Τι λένε οι Αμερικανοί αρχαιολόγοι για το αίνιγμα του θαμμένου πολεμιστή (βίντεο)

The post Ανατροπή πυροσβεστικού οχήματος στην Ηλεία – δύο τραυματίες. Εμπρησμό υποψιάζονται οι αρχές appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα