Βίντεο από τη διάσωση τεσσάρων ανθρώπων από ιστιοφόρο που έμεινε ακυβέρνητο και βυθίστηκε μεταξύ Πόρτο Ράφτη και Καρύστου

Καρέ – καρέ η στιγμή της διάσωσης τεσσάρων επιβαινόντων ιστιοφόρου που έμεινε ακυβέρνητο στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πόρτο Ράφτη και Καρύστου.

Το περιστατικό συνέβη χτες το απόγευμα όταν το ιστιοφόρο έμεινε ακυβέρνητο και τελικά βυθίστηκε εξαιτίας εισροής υδάτων.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, το επιβατικό πλοίο «Άκουα Μπλου» και ακόμη ένα τουριστικό σκάφος.
Με εντολή του Λιμενικού, το επιβατικό πλοίο περισυνέλεξε τους τέσσερις επιβαίνοντες του ιστιοφόρου και στη συνέχεια οι «ναυαγοί» με λάντζα μεταφέρθηκαν στα σκάφη του Λιμενικού.

Στα παρακάτω βίντεο

από το «Πρώτο Θέμα», φαίνεται το «Άκουα Μπλου» που έχει πλευρίσει το ιστιοπλοϊκό και παραλαμβάνει τους επιβάτες.

Δείτε τη στιγμή κατά την οποία οι διασωθέντες μεταφέρονται από τη λάντζα στο σκάφος του Λιμενικού

Το ιστιοπλοϊκό, πριν τη διάσωση, που πλέει ακυβέρνητο. Οι επιβάτες μεταφέρονται στο φουσκωτό διάσωσης που είναι δεμένο πίσω από το ιστιοπλοϊκό

Το σκάφος του Λιμενικού που σπεύδει στην περιοχή.

Με πληροφορίες και υλικό από: ProtoThema

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Η δραματική διάσωση αμερικανών ναυτών από το βυθιζόμενο αεροπλανοφόρο. Στην αεροναυμαχία της Σάντα Κρουζ ηττήθηκαν, αλλά κέρδισαν τον πόλεμο με τους ΙάπωνεςΗ δραματική διάσωση των επιβατών του πλοίου Αδρίας, που έπεσε βράδυ πάνω στα βράχια της Φαλκονέρας. Η δραματική αποβίβαση στη βραχονησίδα και η βύθιση του πλοίου 

The post Βίντεο από τη διάσωση τεσσάρων ανθρώπων από ιστιοφόρο που έμεινε ακυβέρνητο και βυθίστηκε μεταξύ Πόρτο Ράφτη και Καρύστου appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα