Χανιά. Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς. Επί τόπου δυνάμεις της Αστυνομίας

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Χανίων, από ένα αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή Πασακάκι στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άντρας και μια γυναίκα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς όπλου. Ωστόσο δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Πρόκειται για μια 56χρονη γυναίκα και έναν 60 χρονο άνδρα και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ζευγάρι. O άνδρας φέρεται να πυροβόλησε πρώτα τη γυναίκα και μετά να έστρεψε στον εαυτό

του το όπλο.

Και οι δυο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και υπεβλήθη σε χειρουργείο, ενώ ο άνδρας φέρει τραύματα στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ

Η αστυνομία έφτασε στον τόπο του συμβάντος για να διερευνήσει τις συνθήκες του περιστατικού και τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό.

Πηγή: FlashNews

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Το χωριό-φάντασμα που ισοπεδώθηκε τρεις φορές στην Τουρκοκρατία και σημαδεύτηκε από μια βεντέτα. Έχει την υψηλότερη γέφυρα για άλματα bungy jumping στην Ελλάδα (βίντεο) 

Το χωριό της Λακωνίας που εγκατέλειψαν οι κάτοικοι για να γλυτώσουν από τη φονική βεντέτα. Στο μοναστήρι και τα βουνά του έβρισκε καταφύγιο ο Κολοκοτρώνης (βίντεο drone) 

The post Χανιά. Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς. Επί τόπου δυνάμεις της Αστυνομίας appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα