Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ γάλλων τουριστών στην Κρήτη καταγράφηκε σε βίντεο. Ο δράστης έκοψε τα μαλλιά του για να μην τον αναγνωρίσουν οι αρχές. Πώς τον εντόπισαν

Την άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών Γάλλων στη Χερσόνησο στην Κρήτη κατέγραψαν περαστικοί σε βίντεο.

Ένας από τους εμπλεκόμενους τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου κατάφεραν να εντοπίσουν τον 24χρονο δράστη ο οποίος έκοψε τα μαλλιά του και ξυρίστηκε ώστε να μην μπορεί να τον συνδέσει κανείς με το αιματηρό επεισόδιο. Μάταια όμως όπως αποδείχτηκε αφού τελικά κατέληξε στα κρατητήρια μαζί με 12 ακόμη άτομα που συμμετείχαν στον τσακωμό.

Το χρονικό

Για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο 10 νεαροί Γάλλοι ηλικίας 18 – 30 ετών πιάστηκαν στα

χέρια στην παραλιακή λεωφόρο της Χερσονήσου όπου έκαναν τις διακοπές τους. Σύμφωνα με το ΚΡΗΤΗ TV, τις σπρωξιές, τις μπουνιές και τις κλωτσιές διαδέχτηκαν οι κραυγές ενός 20χρονου ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.
Πάνω στη συμπλοκή ένας από τος συμπατριώτες του τον κάρφωσε στα πλευρά με σπασμένο μπουκάλι.

Σκηνές που κατέγραψε περαστικός με το κινητό του και εξελίχθηκαν στο κρυφό χαρτί στα χέρια των αστυνομικών της Χερσονήσου που δεν άργησαν να μάθουν ότι το βιντεάκι κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο.
Η συνέχεια δόθηκε στο Τμήμα όπου κατέληξαν ο ένας μετά τον άλλο και οι 10 νεαροί Γάλλοι που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: 1990. Η δολοφονία του διευθυντή του Ψυχιατρείου Κρατούμενων Μάριου Μαράτου από την «Επαναστατική Αλληλεγγύη». Οι υπερασπιστές του και οι καταγγελίες για τη δράση του στη φυλακή και τα δικαστήρια

Κανένας όμως δεν ταίριαζε στην περιγραφή του μακρυμάλλη με τα μούσια που εικονίζεται να χτυπά το θύμα με το σπασμένο μπουκάλι.
Ακολουθώντας τη «δοκιμασμένη συνταγή» οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου τα έκαναν όλα από την αρχή εξετάζοντας έναν έναν τους κατηγορουμένους, τα υπάρχοντα και τα δωμάτια τους.
Εκεί βρέθηκε και η απάντηση αφού ο Γάλλος είχε κουρευτεί μέσα στο δωμάτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίκη του δράστη θα γίνει από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο στις 24 Αυγούστου.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Η μάνα που έριξε δηλητήριο στις φακές και σκότωσε την έγκυο κόρη της. Ήθελε να ξεπλύνει την «ντροπή» επειδή ήταν ανύπαντρη

The post Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ γάλλων τουριστών στην Κρήτη καταγράφηκε σε βίντεο. Ο δράστης έκοψε τα μαλλιά του για να μην τον αναγνωρίσουν οι αρχές. Πώς τον εντόπισαν appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αιματηρή, Κρήτη, Πώς,aimatiri, kriti, pos