Ένταση στα τουρκικά ΜΜΕ για τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας

Μόλις μια εβδομάδα πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League η ένταση στα ελληνοτουρκικά επεκτάθηκε και στο ποδόσφαιρο.

Την Πέμπτη, 13 Αυγούστου, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης μετέβη στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ και μετέφερε στους παίκτες του Δικέφαλου, το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος παραμένει

αποκλεισμένος στο Ροστόφ της Ρωσίας λόγω κορονοϊού.

Στο μήνυμά του, το οποίο δημοσίευσε η εφημερίδα Forza, ο Σαββίδης φέρεται μεταξύ άλλων να είπε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ότι «Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία για τους στόχους της ομάδας, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω των γεγονότων των ημερών. Άλλο η πολιτική, άλλο το ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμα: Η πραγματική ιστορία πίσω από το θρυλικό τραγούδι «Πότε Βούδας – Πότε Κούδας» (βίντεο). Η ιστορική συνάντηση του Παοκτζή ηγέτη με τον Μανώλη Ρασούλη ένα χρόνο πριν από τον θάνατο του

Το μήνυμα δεν άργησε να γίνει γνωστό στην Τουρκία και να κάνει το γύρο του διαδικτύου, παίζοντας ως πρώτο θέμα σε αρκετές αθλητικές αλλά και πολιτικές ιστοσελίδες. Μάλιστα η τούρκικη έκδοση της Independent έγραφε πως η Μπεσίκτας είναι πολύ πιθανό να απευθυνθεί και στην UEFA.

«Προβοκάτορας ο Ιβάν Σαββίδης» ήταν ο τίτλος στο Tumspor.

Η Independent αναφέρει «Η UEFA έχει αλλάξει στο παρελθόν την έδρα ενός αγώνα εάν υπάρχουν πολιτικές εντάσεις κι έγινε σε ουδέτερο γήπεδο. Είναι πολύ πιθανό η UEFA να κάνει το ίδιο μιας και η Μπεσίκτας αναμένεται να το αιτηθεί μετά τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη».

αρχική φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: «Εγώ μπορεί να πάω στη Γυάρο, ο Κούδας όμως δεν θα παίξει στον Ολυμπιακό». Η ιστορική απάντηση του προέδρου του ΠΑΟΚ στον χουντικό Ασλανίδη που μεσολάβησε υπέρ του Ολυμπιακού

The post Ένταση στα τουρκικά ΜΜΕ για τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα