Αγρίνιο. Πανό και συνθήματα κατά του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων. «Ο πατερούλης δεν σας αγαπούσε, σας βίαζε!»

Αντιμέτωπος με ένα εξαγριωμένο πλήθος βρέθηκε ο 49χρονος ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου.

Οι αρχές φοβήθηκαν την αντίδραση του κόσμου, που είχε καλέσει σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια, και επέλεξαν να τον βάλουν στο κτήριο από την πλαϊνή είσοδο. Παρόλα αυτά, μόλις οι συγκεντρωμένοι το αντιλήφθηκαν, άρχισαν να τον γιουχάρουν έντονα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Karvasaras.gr, κρατούσαν ένα μεγάλο πανό που ανέφερε: «Ο πατερούλης δεν σας αγαπούσε, σας βίαζε! Μη φοβάστε, μιλήστε! Καμία ανοχή στον βιασμό παιδιών».

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Θυμίζουμε ότι ο 49χρονος κατηγορείται για τον βιασμό δυο γυναικών, σήμερα 27 και 22, οι οποίες καταγγέλλουν σεξουαλική κακοποίηση το 2007 σε ηλικίες 13 και 8 αντίστοιχα. Στις 23 Ιουνίου έγινε έλεγχος στο σπίτι του κατηγορούμενου και βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες ανήλικων.

Ο 49χρονος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, επ’ αόριστον από την Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας με απόφαση του Μητροπολίτη κ. Κοσμά.

αρχική εικόνα: Karvasaras.gr

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Αγρίνιο. Πανό και συνθήματα κατά του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων. «Ο πατερούλης δεν σας αγαπούσε, σας βίαζε!» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα