Κατάρρευση πολυκατοικίας στο Μαϊάμι. Άκαρπες οι έρευνες για τον 21χρονο Έλληνα αγνοούμενο- Έκκληση από τη θεία του

Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου ομογενή φοιτητή Ανδρέα Γιαννιτσόπουλου το όνομα του οποίου βρίσκεται στη λίστα των αγνοουμένων μετά την κατάρρευση κτιρίου στο Μαϊάμι.

Ο νεαρός, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, έμενε με έναν οικογενειακό φίλο, ο οποίος επίσης είναι αγνοούμενος.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Συνολικά αγνοούνται 156

άνθρωποι μετά την ξαφνική κατάρρευση της 12ώροφης πολυκατοικίας στο Μαϊάμι.

H Patty Jo Miller, θεία του 21χρονου στέλνει το δικό της μήνυμα, με ευχή να βρεθεί άμεσα ο ανιψιός της.

«Σας παρακαλώ, προσευχηθείτε για ένα θαύμα. Ο ανιψιός του ήταν στο κτίριο που κατέρρευσε στο Μαϊάμι. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε να επιζήσει. Μέχρι τώρα δεν είχαμε κανένα νέο», έγραψε σε μήνυμα στο Facebook.

Σημειώνεται ότι με τη βοήθεια σκύλων, συσκευών σάρωσης με υπέρυθρες ακτίνες και βαρύ εξοπλισμού, οι διασώστες συνεχίζουν να ελπίζουν ότι άνθρωποι μπορεί να έχουν επιζήσει μέσα σε θυλάκους αέρα που μπορεί να έχουν σχηματισθεί μέσα στα συντρίμμια.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές θα χρειαστεί πολύμηνη έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της κατάρρευσης.

Αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης δημοσιοποίησαν έκθεση ειδικού που είχε κληθεί για επιθεώρηση του κτιρίου το 2018 και στην οποία έκανε λόγο για μεγάλες δομικές ζημιές λόγω της διάβρωσης και της υγρασίας που υπήρχε στα θεμέλια της πολυκατοικίας λόγω και της εγγύτητας στη θάλασσα.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Κατάρρευση πολυκατοικίας στο Μαϊάμι. Άκαρπες οι έρευνες για τον 21χρονο Έλληνα αγνοούμενο- Έκκληση από τη θεία του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα