Eντεκάχρονο κορίτσι απέκρουσε επίδοξο βιαστή στις ΗΠΑ με κόλπο που έμαθε από την αστυνομική σειρά ‘Law and Order’. Ο δράστης συνελήφθη

Την περασμένη Τρίτη, ένα κορίτσι ηλικίας 11 ετών, βρισκόταν σε στάση λεωφορείου στην Φλόριντα. Εκεί της έστησε ενέδρα ένας 30χρονος άντρας, ο οποίος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για σεξουαλικού χαρακτήρα επιθέσεις σε γυναίκες.

Η μικρή Αλίσα μπορεί να τρόμαξέ, όμως δεν παραδόθηκε. Όχι μόνο αντιστάθηκε στην επίθεση, αλλά έριξε μπλε χλαπάτσα (παιχνίδι) προς το μέρος του, κάτι που του προκάλεσε το σάστισμά του. Με αυτό τον τρόπο η Αλίσα κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Οι αστυνομικοί στη συνέχεια συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος προδόθηκε αμέσως από τα ίχνη της χλαπάτσας στο πρόσωπο και στα ρούχα του.

Η 11χρονη στη συνέχεια, μιλώντας στο Fox News, εξήγησε πως είχε μαζί της μπλε χλαπάτσα για προστασία, έχοντας παρακολουθήσει κάτι αντίστοιχο σε επεισόδια της αστυνομικής σειράς ‘Νόμος Και Τάξη’, η οποία προβάλλεται αδιαλλείπτως στην αμερικανική τηλεόραση από το 1990, έχοντας «γεννήσει» αρκετά διαφορετικά format, με πιο γνωστό όλων το ‘SVU’ ( Ειδεχθή Σεξουαλικά Εγκλήματα).

Η πρωταγωνίστρια του ‘SVU’, Μαρίσκα Χάργκιτεϊ έγραψε στο Instagram πόσο «γενναία και έξυπνη» γυναίκα θεωρεί την 11χρονη Αλίσα, προτείνοντας μεταξύ σοβαρού και αστείου να ενταχθεί η χλαπάτσα στον εξοπλισμό της ομάδας της για την καταπολέμηση του εγκλήματος!

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariska Hargitay (@therealmariskahargitay)

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Eντεκάχρονο κορίτσι απέκρουσε επίδοξο βιαστή στις ΗΠΑ με κόλπο που έμαθε από την αστυνομική σειρά ‘Law and Order’. Ο δράστης συνελήφθη appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα