50% των data παγκοσμίως, διοχετεύεται σε site με πορνό. 42 δις επισκέψεις είχε το Pornhub το 2019. Σε ποια θέση επισκεψιμότητας είναι η Ελλάδα

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες η βιομηχανία των αισθησιακών φιλμ αποφέρει τεράστια ποσά παγκοσμίως. Σύμφωνα με έγκυρες έρευνες περίπου το 50% της παγκόσμιας διακίνησης  δεδομένων στο διαδίκτυο αφορά στην πορνογραφία.

Η πλατφόρμα Pornhub, δημοσίευσε τις λίστες με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις των χρηστών το 2019.
Συνολικά οι επισκέψεις έφτασαν τα 42 δισεκατομμύρια, κάτι που αναλογεί σε 115 εκατομμύρια επισκέψεις τη μέρα. Το 2019 οι ερασιτέχνες που ανέβασαν δικά τους γυρίσματα στην ιστοσελίδα, δημιούργησαν 6,83 εκατομμύρια βίντεο και προφανώς ανταγωνίζονται ευθέως τους επαγγελματίες.

Πρώτη αναζήτηση της χρονιάς είναι το «ερασιτεχνικό πορνό», στη δεύτερη θέση είναι το»alien porn» με τρίτο να έρχεται το «POV». Στην τέταρτη θέση είναι η YouTuber Μπέλλ Ντελφίν.

Οι χρήστες που επισκέπτονται το Pornhub από την Ελλάδα, έψαξαν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, την κατηγορία «λεσβιακό πορνό», όπως και το σύνολο των Βορειοαμερικανών, οι Βραζιλιάνοι, οι Αργεντίνοι και οι Αυστραλοί. Οι Ινδοί βλέπουν την κατηγορία «Ιndian», οι Βορειοαφρικανοί «Arab», η υπόλοιπη Αφρική «Ebony» και οι Κινέζοι-Ιάπωνες «Japanese». Όσον αφορά στην Ευρώπη τα πράγματα είναι μοιρασμένα με τους Ισπανούς και του Πολωνούς να αναζητούν τις κατηγορίες «Μature» και «ΜΙLF». Από την άλλη οι Ρώσοι προτιμούν την κατηγορία «Hentai», τα ιαπωνικά κινούμενα σχέδια.

Η χώρα μας δεν συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη 20αδα επισκεπτών. Συγκεκριμένα βρίσκεται στην 27η θέση της κίνησης των δεδομένων.

Στην παρακάτω εικόνα εμφανίζονται οι προτιμήσεις ανδρών και γυναικών

The post 50% των data παγκοσμίως, διοχετεύεται σε site με πορνό. 42 δις επισκέψεις είχε το Pornhub το 2019. Σε ποια θέση επισκεψιμότητας είναι η Ελλάδα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixani tou Xronou