Τουρκικό αμόκ στο Αιγαίο την ώρα που η Ελλάδα αποφεύγει να κάνει έρευνες ακόμη και ανατολικά της Κρήτης! Χάρτης

Τις τελευταίες ώρες οι Τούρκοι δείχνουν να βρίσκονται σε κατάσταση αμόκ στο Αιγαίο, με συνεχείς υπερπτήσεις σε νησιά! Στο ΓΕΕΘΑ ακόμη μετράνε και ταυτόχρονα στέλνουν ανακοινώσεις για συνάντηση του Α/ΓΕΕΘΑ με τον Πατριάρχη Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β΄. Η θεϊκή παρέμβαση είναι μια επιλογή φαίνεται…

Την ώρα που οι Τούρκοι συμπεριφέρονται στο Αιγαίο

ως αμετανόητοι εισβολείς η Αθήνα εξακολουθεί να επιβεβαιώνει τα φοβικά της σύνδρομα κι αυτό μάλλον αποθρασύνει την Άγκυρα αλλά και τους δυτικούς «συμμάχους» της χώρας. «Σύμμαχοι» που δε δίνουν δεκάρα για τα δικαιώματα μιας χώρας μέλους της ΕΕ κι έχουν καταστήσει σαφές ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι «να τα βρούμε με τους Τούρκους»!

Δεν θέλουμε να χαλάσουμε το πανηγυρικό κλίμα που επιχείρησε ανεπιτυχώς να δημιουργήσει χθες το κυβερνητικό επιτελείο, με τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για «επιτάχυνση των ερευνών» για τους υδρογονάνθρακες.

Δείτε τους δύο χάρτες. Στον έναν απεικονίζονται οι περιοχές στις οποίες θα γίνουν έρευνες, με βάση όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. Στον δεύτερο  χάρτη στα δεξιά απεικονίζονται τα  οικόπεδα 15,19 κ 20, στα οποία δεν θα γίνουν έρευνες . Γιατί άραγε; Μήπως λόγω τουρκολυβικού μνημονίου;

The post Τουρκικό αμόκ στο Αιγαίο την ώρα που η Ελλάδα αποφεύγει να κάνει έρευνες ακόμη και ανατολικά της Κρήτης! Χάρτης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τουρκικό, Αιγαίο, Ελλάδα, Κρήτης Χάρτης,tourkiko, aigaio, ellada, kritis chartis