Το φιάσκο στην Αττική Οδό και η εγκληματική ανικανότητα

Γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι, παρέμειναν εγκλωβισμένοι 24 ώρες στην Αττική οδό. Το επιτελικό κράτος βούλιαξε παρότι γνώριζαν την ένταση του φαινομένου, παρότι τους είχαν προειδοποιήσει για τον κίνδυνο να εγκλωβιστεί κόσμος και να παγώσει στα αυτοκίνητα.

Βλέπετε, στον προηγούμενο χιονιά, υπήρχε lockdown. Το χιόνι έπεσε νύχτα και το πρωί, απλώς ο κόσμος δεν πήγε στη δουλειά του. Τώρα έκαναν τόσες συσκέψεις και ανακοίνωσαν περισπούδαστα ότι αποφάσισαν εφόσον χρειαστεί να ενεργοποιήσουν το… 112! Φοβερό σχέδιο,

φοβερή οργάνωση.

«Τρέμω από το κρύο, θα πεθάνω», φώναζε στους δημοσιογράφους καναλιού εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό. Δεν ήταν ο μόνος. Ξημερώματα Τρίτης άρχισαν να τους μεταφέρουν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Στο πάτωμα των αιθουσών του αεροδρομίου κοιμήθηκαν εγκλωβισμένοι της Αττικής Οδού – μεταφέρθηκαν με συρμό του Προαστιακού. Και εκεί ήταν και οι εγκλωβισμένοι ταξιδιώτες του αεροδρομίου, από τις πτήσεις που δεν έγιναν.

Πρωί Τρίτης ήδη, και σύμφωνα με ενημέρωση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη έχουν απεγκλωβιστεί περίπου 1.800 άτομα, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις για τον απεγκλωβισμό ακόμη 1.200 οχημάτων σε πολλά σημεία της οδού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι απεγκλωβισμοί συνεχίζονται από την Λεωφόρο Μεσογείων, την Αττική Οδό (έξοδοι 13 και 14) και σε αρκετές άλλες περιοχές της Αττικής με τους απεγκλωβισμένους να οδηγούνται σε ασφαλή σημεία.

Γιατί εκτός της Αττική Οδού, πολλοί ήταν και όσοι εγκλωβίστηκαν στη Μεσογείων. Δύο βήματα από το κέντρο της Αθήνας δηλαδή…

Κι ας έσπευσε να διατυμπανίσει ο Χρήστος Στυλιανίδης, ήδη από την πρώτη ενημέρωση χθες ότι η κυβέρνηση κατάφερε να κρατήσει τη χώρα λειτουργική! Έχασαν την μπάλα και προσπαθούν με διχίλιαρα αποζημίωσης να καλύψουν το φιάσκο.

Πρώτα ανακοίνωσαν τηλεργασία… Το πήραν πίσω και ανακοίνωσαν γενική αργία… Και σήμερα βλέποντας ότι τα προβλήματα συνεχίζονται ανακοίνωσαν εκ νέου γενική αργία και για την Τετάρτη…

The post Το φιάσκο στην Αττική Οδό και η εγκληματική ανικανότητα appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα