Το «επιτελικό κράτος» το σκέπασε το χιόνι και το…πάτησε το τρένο! Απίστευτη περιπέτεια για τους επιβάτες τρένου

Το επικοινωνιακό πυροτέχνημα του «επιτελικού κράτους» έσβησε μέσα σε λίγες ώρες! Δεν το σκέπασε μόνο το χιόνι της κακοκαιρίας «Ελπίδα». Το …πάτησε και το τρένο!

Μέσα σε λίγες ώρες οι πολίτες επιβεβαίωσαν ότι ζουν σ΄ ένα κράτος απόλυτης ανασφάλειας, όπου ότι κι αν πάει στραβά τους εκθέτει σε άμεσο κίνδυνο.

Η κυβέρνηση προσπαθεί από χθες να «περιορίσει» τη ζημιά δείχνοντας μόνο σε όσα έγιναν στην Αττική Οδό. Όμως υπήρξαν κι άλλα γεγονότα που έδειξαν ότι δεν λειτουργεί απολύτως τίποτα!

Αναφερόμαστε στο σιδηροδρομικό ατύχημα στη Λιβαδειά! 

Οι επιβάτες

του τρένου παρέμειναν σ΄ αυτό από  χθες το πρωί στις 10.30 μέχρι πριν από λίγο!

Η Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου περιέγραψε στην ΕΡΤ  το ταξίδι “γολγοθά” αναφέροντας ότι δεκάδες επιβάτες έμειναν χωρίς φαγητό και δεν υπήρχε καμία ενημέρωση στο τρένο— Έμειναν εγκλωβισμένοι -πρώτα τρεις ώρες στην Τιθορέα και έπειτα στην Οινόη- από χθες μέχρι και πριν από λίγο, τουλάχιστον 17 ώρες!

Αυτή την ώρα οι επιβάτες μεταφέρονται με λεωφορεία στον Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα, χωρίς να γνωρίζουν αν θα μεταφερθούν σε ξενοδοχεία ή οτιδήποτε άλλο.

The post Το «επιτελικό κράτος» το σκέπασε το χιόνι και το…πάτησε το τρένο! Απίστευτη περιπέτεια για τους επιβάτες τρένου appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα