«Στόχος 519c»! Η επιβεβαίωση της παρακολούθησης του Α/ΓΕΕΘΑ από την ΕΥΠ!

Η αναμενόμενη αποκάλυψη έγινε από το Documento, που κυκλοφορεί με πρώτο θέμα την επιβεβαίωση της παρακολούθησης του Α/ΓΕΕΘΑ Κώστα Φλώρου.

«Στόχος 519c»…Αυτός είναι ο κωδικός παρακολούθησης του κ.Φλώρου από την ΕΥΠ και ουδείς λογικός άνθρωπος μπορεί πλέον να πειστεί από τις φθηνές κυβερνητικές δικαιολογίες περί αναμονής προσκόμισης αποδείξεων.

Το ερώτημα εύλογο: θα παραμείνει στη θέση του ο Α/ΓΕΕΘΑ. Κι αν η απάντηση είναι ναι, πως θα την αιτιολογήσει;

Γράφαμε από την Τρίτη ,όταν και τα περισσότερα μέσα

ενημέρωσης έγραφαν και μετέδιδαν περί «κυβερνητικής απόφασης για την παραμονή του Α/ΓΕΕΘΑ για έναν ακόμη χρόνο», ότι ήταν τουλάχιστον παράδοξο να μην γίνεται επίσημη ανακοίνωση ,αλλά η παράταση θητείας ενός Αρχηγού ΓΕΕΘΑ να γίνεται …διαρροή κύκλων! Υπήρχε η εξήγηση και δεν είναι άλλη από το πρωτοσέλιδο του Documento.

Θα δοθούν εξηγήσεις στον Α/ΓΕΕΘΑ;  Θα τις απαιτήσει ο ίδιος ή απλά …η ζωή συνεχίζεται με έναν Α/ΓΕΕΘΑ παρακολουθούμενο από την ΕΥΠ, την υπηρεσία που υποτίθεται θα έπρεπε να τον προστατεύει από τις…παρακολουθήσεις;

Ο πρωθυπουργός είχε αποφύγει με κάθε τρόπο να απαντήσει στο ερώτημα αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Α/ΓΕΕΘΑ. Τώρα δεν μπορεί να το αποφεύγει.

Όσο για τον ΥΕΘΑ; Η τελευταία δήλωση που έχει κάνει είναι ότι το θέμα της παρακολούθησης του Α/ΓΕΕΘΑ είναι ευαίσθητο:

The post «Στόχος 519c»! Η επιβεβαίωση της παρακολούθησης του Α/ΓΕΕΘΑ από την ΕΥΠ! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα