Αναζητώντας την αναγνώριση που αξίζει στους στρατιωτικούς- Χ.Χαριτίδης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθούν κάποια επιπλέον χρήματα στους στρατιωτικούς μέχρι τα Θεοφάνεια ως οικονομική ενίσχυση, αφήνει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Στρατιωτικών Χαρίτων Χαριτίδης.

Παρόλα αυτά δεν «σβήνει» όσα απίθανα έγιναν εις βάρος των στρατιωτικών τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο κ.Χαριτίδης τοποθετείται για τη συζήτηση περί νέου μισθολογίου στις Ένοπλες Δυνάμεις, περιγράφει την τραγική οικονομική κατάσταση που καλούνται να διαχειριστούν οι στρατιωτικοί και επαναλαμβάνει την

πρόταση για επιστροφή των εορταστικών δώρων.

«Δεν θέλουμε ούτε fuel pass ,ούτε κανένα άλλο πάσο», λέει ο κ.Χαριτίδης, επισημαίνοντας την ανάγκη να αντιμετωπιστεί το μισθολογικό ζήτημα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων συνολικά. Κι όχι μόνο αυτό.

Το θέμα επείγει όχι μόνο λόγω των μαζικών παραιτήσεων που έχουμε στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και λόγω του ανησυχητικού φαινόμενου της αποχής νέων ανθρώπων από ακόμη και από την προσπάθεια να μπουν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο κ.Χαριτίδης σχολιάζει και τα όσα προβλέπει ή δεν προβλέπει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ. Τα σχόλια του δεν είναι ιδιαίτερα θετικά.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

The post Αναζητώντας την αναγνώριση που αξίζει στους στρατιωτικούς- Χ.Χαριτίδης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα