Παρέμβαση Αποστολάκη για τους εξοπλισμούς: «Οι διαδικασίες καλό είναι να τηρούνται»! Τι είπε για τα F-35

Παρέμβαση που θα προκαλέσει συζητήσεις έκανε ο πρώην ΥΕΘΑ και Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, για τους εξοπλισμούς. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις περί F-35, ο κ.Αποστολάκης είπε ότι «καλό θα είναι οι διαδικασίες να τηρούνται». Αναφερόταν προφανώς στον τρόπο με τον οποίο έγιναν οι ανακοινώσεις αλλά και στις διαρροές που την ακολούθησαν και σύμφωνα με τις οποίες ο πρωθυπουργός «συζήτησε με κάποιους επιτελείς και πήρε το πράσινο

φως για τα F-35»!

Ο κ. Αποστολάκης όμως έθεσε και θέμα ουσίας για τα όσα γίνονται στους εξοπλισμούς. Μπορούμε να υποστηρίξουμε όσα έχουμε αγοράσει και όσα ανακοινώνουμε ότι θα παραγγείλουμε; Έχουμε εξασφαλίσει την τεχνική υποστήριξη όσων διαθέτουμε; Το θέμα είναι τεράστιο, η Ελλάδα το έχει πληρώσει πανάκριβα στο παρελθόν και φαίνεται ότι όσοι έπρεπε δεν έχουν πάρει το μάθημα τους.

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ και πρώην ΥΕΘΑ επισημαίνει και κάτι ακόμη σημαντικό .Το θέμα της Τουρκίας με τον F-35 δεν έχει κλείσει κατά την άποψη του. Η επιστροφή της δεν μπορεί ακόμη να αποκλειστεί.

Η παρέμβαση Αποστολάκη:

The post Παρέμβαση Αποστολάκη για τους εξοπλισμούς: «Οι διαδικασίες καλό είναι να τηρούνται»! Τι είπε για τα F-35 appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα