Eric Clapton: Με κορωνοϊό ο… εμβολιασμένος αντιεμβολιαστής (Video)

Ο Έρικ Κλάπτον χαρακτήριζε «υπνωτισμένους» όσους έχουν εμβολιαστεί κατά του covid, ανέπτυξε μια ολόκληρη θεωρία συνωμοσίας για τον εμβολιασμό, τελικά αναγκάστηκε να εμβολιαστεί κι ο ίδιος κι ωστόσο νοσεί και αναβάλλει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του στην Ευρώπη.

Ο 76χρονος μουσικός η αλήθεια είναι πως μας έχει μπερδέψει εσχάτως.

Τον Ιανουάριο σε συνέντευξη στο κανάλι The Real Music Observer στο Youtube

είπε ότι οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν είναι θύματα μαζικής ύπνωσης και τους έφεραν σε αυτή την κατάσταση με μια σειρά από διαφημιστικά μηνύματα.

«Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει ένα memo κι ένας τύπος, ο Ματίας Ντέσμετ (ο οποίος είναι καθηγητής κλινικής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης), που μίλησε γι αυτό: Η θεωρία της ύπνωσης της μάζας. Όταν άρχισα να το ψάχνω, το έβλεπα παντού. Έτσι θυμήθηκα ότι έβλεπα διάφορα μικρά βίντεο στο YouTube, που ήταν διαφήμιση που απευθυνόταν στο υποσυνείδητο. Αυτό γινόταν εδώ και πολύ καιρό. Το μήνυμα ήταν ΄ δεν θα ανήκεις πουθενά, θα είσαι ευτυχισμένος΄. Και σκέφτηκα τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Έβαλα τα κομμάτια του παζλ κοντά και τότε σιγουρεύτηκα», είχε πει ο Έρικ Κλάπτον στη συνέντευξη αυτή. Ανέπτυξε έτσι μια ολόκληρη θεωρία ξεσπαθώνοντας κατά της εκστρατείας εμβολιασμού.

Μέχρι εδώ θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει μία άποψη, μία θεωρία, δημόσιο λόγο, εκφράζει τις θέσεις του και κρίνεται γι αυτό.

Στη συνέχεια όμως, μάθαμε πως ο Έρικ Κλάπτον έκανε το εμβόλιο της Astra, αλλά και πάλι ξεσπάθωσε, μιλώντας για «καταστροφική» εμπειρία και για «προπαγάνδα» που τον έσπρωξε στον εμβολιασμό!

Ο Κλάπτον υποστήριξε ότι πάσχει από «περιφερειακή νευροπάθεια» και γι αυτό δεν θα έπρεπε να εμβολιαστεί. Ωστόσο εμβολιάστηκε, γιατί –όπως είπε – έπεσε θύμα της «προπαγάνδας».

Σε μήνυμα στον μουσικό παραγωγό του, ο Κλάπτον ανέφερε: «Έκανα το πρώτο εμβόλιο της ΑΖ και αμέσως είχα σοβαρές παρενέργειες που διήρκεσαν δέκα ημέρες».

Μετά από έξι εβδομάδες, έκανε και την δεύτερη δόση του εμβολίου και τότε κατήγγειλε ότι υπέφερε από «καταστροφικές αντιδράσεις».

«Τα χέρια και τα πόδια μου πάγωσαν για δύο εβδομάδες σχεδόν και φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναπαίξω. Δεν θα έπρεπε να πλησιάσω την βελόνη (της σύριγγας). Αλλά η προπαγάνδα έλεγε πως το εμβόλιο είναι ασφαλές για όλους», υποστήριξε ο Κλάπτον. Τότε μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι σταμάτησε να βλέπει ειδήσεις στην τηλεόραση, όπου «τα λένε μονόπλευρα, ακολουθώντας εντολές».

Δεύτερη φορά, θύμα προπαγάνδας, λοιπόν…

Για τα lockdown εξαιτίας της πανδημίας έλεγε πως αισθανόταν ότι είχε «βγει υποχρεωτικά σε σύνταξη»… Δεν μπορούσε. Προφανώς αυτό του στοίχησε.

Τελικά, ο Έρικ Κλάπτον εμβολιάστηκε, ενώ το 2020 είχε κυκλοφορήσει ένα καινούριο τραγούδι, σε συνεργασία με έναν άλλο μεγάλο μουσικό της ροκ, τον Βαν Μόρισον, με τίτλο «Stand and Deliver» με το οποίο καταφέρονται κατά του εμβολιασμού και των lockdown.

«Θέλεις να είσαι ελεύθερος άνθρωπος/ ή θέλεις να είσαι σκλάβος»… αναφέρει ένα δίστιχο στο τραγούδι.

«Ενώσαμε δυνάμεις με τον Βαν, ο οποίος επίσης ήταν αντίθετος με τα μέτρα και ήρθαμε σε επαφή. Μου είπε ΄ πραγματικά είμαι αντίθετος με όλα αυτά. Αλλά φαίνεται πως δεν μας επιτρέπεται ούτε να είμαστε αντίθετοι. ΄ Μου έστειλε το Stand and Deliver, που είχε ήδη ηχογραφήσει. Και τότε καθώς συζητούσα με έναν άλλο μουσικό για το θέμα, διαπίστωσα ότι κανένας δεν ήθελε ν΄ ακούσει το θέμα. Εγώ είμαι της φουρνιάς που όταν μου λες ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, θέλω να ξέρω γιατί», είπε ο Έρικ Κλάπτον, αναφερόμενος στην συνεργασία του με τον Βαν Μόρισον και τις κοινές απόψεις για τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Κι ενώ λοιπόν ξιφουλκούσε κατά των μέτρων μέχρι και τον Ιανουάριο, τελικά εμβολιάστηκε. Γιατί όμως; Γιατί άνοιγε η αγορά και μπορούσε να προγραμματίσει μια σειρά εμφανίσεων, που θα γέμιζαν τον τραπεζικό του λογαριασμό. Λογική απόφαση… Φαίνεται πως βρήκε από την … «μαζική ύπνωση» και έτσι ανέβηκε στην σκηνή.

Προ ημερών εμφανίστηκε στο Λονδίνο. Αλλά εκεί τον περίμενε ο κορονοϊός.

Ανακοινώθηκε ότι πιθανότατα κόλλησε στη συναυλία που έδωσε στο Royal Albert Hall στις 8 Μαϊου.

«Ο Έρικ Κλάπτον δυστυχώς υποφέρει από Covid καθώς βρέθηκε θετικός λίγο μετά την δεύτερη συναυλία στο Royal Albert Hall. Οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι αν ήθελε να συνεχίσει να ταξιδεύει και να κάνει εμφανίσεις αυτό θα καθυστερούσε σημαντικά την πλήρη ανάρρωσή του», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Έτσι θα επαναπρογραμματιστούν οι συναυλίες που επρόκειτο να κάνει στην Ζυρίχη και το Μιλάνο, ίσως και η συναυλία που επρόκειτο να γίνει στην Μπολόνια.

Διαβάστε επίσης:

Aquaman 2: Συρρικνώθηκε σημαντικά ο ρόλος της Άμπερ Χερντ ως Mera

Ο Bob Dylan κάνει περιοδεία στα 80 του

Ο Bono έγραψε τα απομνημονεύματά του σε 576 σελίδες: «Surrender: 40 Songs, One Story»

Keywords
Τυχαία Θέματα