Υποψήφιος με το AKP ο ένοπλος που φώναζε «είμαι ο Μεσσίας» στο σπίτι του Ερντογάν

Ξημερώματα Τρίτης έξω από το σπίτι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη συνοικία Κισίκλι, ένας ένοπλος άνδρας επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, το άτομο αυτό, έφερε όπλο και φώναζε «είμαι ο Μεσσίας», τη στιγμή που προσπάθησε να μπει στην οικία του Τούρκου προέδρου.

Όταν έκανε κίνηση για να τραβήξει το όπλο, η αστυνομία φέρεται ότι τον πυροβόλησε στο πόδι, να τον ακινητοποίησε και να τον συνέλαβε.

Erdoğan'ın evinin önünde ateş açıldı

İbrahim Karakoyun

isimli şahıs, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Kısıklı'daki evine “Ben Mesihim” diyerek girmek istedi. Polislerin engellemesi üzerine silahını çeken Karakoyun bacağından vurularak gözaltına alındı. pic.twitter.com/OFdNsm3vh5

— dokuz8haber (@dokuz8haber) May 17, 2022

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, ενώ η έρευνα για τα αίτια της ενέργειας του δράστη συνεχίζεται.

Όπως αναφέρει το Odatv, ο άνδρας ονομάζεται Ibrahim Karakoyun και φέρεται να αυτοαποκαλείται «Μεσσίας» σε αρκετές αναρτήσεις του στα social media.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın evinin önüne polisin durdurduğu bir kişi, “Ben Mesihim” diyerek havaya ateş açınca korku dolu anlar yaşandı.

Polisin bacağından vurarak etkisiz hale getirdiği kişinin AK Parti milletvekili aday adayı İbrahim Karakoyun olduğu öne sürüldü. pic.twitter.com/tJqQo7dZ6a

— Vaziyet (@vaziyetcomtr) May 18, 2022

Τουρκικά Μέσα αναφέρουν πως ο εν λόγω άνδρας είχε θέσει υποψηφιότητα με το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) του Ερντογάν στις εκλογές της 24ης Ιουνίου 2018.

The post Υποψήφιος με το AKP ο ένοπλος που φώναζε «είμαι ο Μεσσίας» στο σπίτι του Ερντογάν appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υποψήφιος, AKP, Μεσσίας, Ερντογάν,ypopsifios, AKP, messias, erntogan