«Οι άνεμοι παρασύρουν τουρκικά ερευνητικά μόνο επί κυβερνήσεων Μητσοτάκη»-Νίκος Παππάς

«Από την ημέρα προκήρυξης των εκλογών, μένουν 5 εβδομάδες στην πρωθυπουργία για τον κ.Μητσοτάκη». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, ήταν η «αιχμή του δόρατος» για την κυβέρνηση στη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας. Ο κ.Παππάς μιλά για το Ειδικό Δικαστήριο ξεκινώντας από το 2016 και τον περιβόητο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, οι δόσεις των οποίων δεν πληρώνονται πλέον, όπως λέει.

Ο κ.Παππάς μιλά για την «άγρια» προεκλογική περίοδο

που έχει ξεκινήσει συνδέοντας την και με τα ελληνοτουρκικά που δεν βρίσκονται ασφαλώς στην καλύτερη τους φάση. Ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και για το θέμα των 15 δις στους εξοπλισμούς που δεν έχουν φέρει καμία απολύτως επιστροφή στην ελληνική αμυντική βιομηχανία.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

The post «Οι άνεμοι παρασύρουν τουρκικά ερευνητικά μόνο επί κυβερνήσεων Μητσοτάκη»-Νίκος Παππάς appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα