Ο Π.Σκουρλέτης σε κλίμα «στρατηγικής ψυχραιμίας» στα ελληνοτουρκικά! Ποια είναι η θέση της αντιπολίτευσης;

Ακούγοντας τον Πάνο Σκουρλέτη του ΣΥΡΙΖΑ να μιλά στο Real Fm και στους Ν.Χατζηνικολάου και Κ.Μακρή, αναρωτηθήκαμε αν το πολιτικό σύστημα έχει καταλάβει που ακριβώς βρισκόμαστε στα ελληνοτουρκικά.

Ο κ.Σκουρλέτης μίλησε στο πνεύμα της «στρατηγικής ψυχραιμίας»! Ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε,ότι δεν πρέπει να μας αιφνιδιάζουν όλα αυτά που κάνει η Τουρκία ,γιατί «έχουμε συνηθίσει από τέτοιες συμπεριφορές»! Τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής του 64ου γύρου διερευνητικών

και γενικώς κινήθηκε στη γραμμή που η κυβέρνηση ακολουθεί!

Προφανώς ο κ.Σκουρλέτης έχει στρεβλή εικόνα για το το συμβαίνει στο Αιγαίο και ίσως κάποιος θα πρέπει να του πει ότι η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σε  πολλά σημεία της είναι πρωτόγνωρη και σίγουρα πάρα πολύ άσχημη. Έχουμε φθάσει στο σημείο η Τουρκία να «γκριζάρει» τα μεγάλα νησιά του Αιγαίου και υπάρχει η υποψία ότι με τη βοήθεια των «συμμάχων» μας θα επιχειρηθεί να συρθούμε σε μία συζήτηση πολύ επικίνδυνη η οποία θα περιλαμβάνει την πρόταση-παγίδα περί …απόσυρσης της στρατιάς του Αιγαίου από την Τουρκία με …αντάλλαγμα την απομάκρυνση σε πρώτη φάση βαρέων όπλων από τα νησιά μας και μετά βλέπουμε!

Θα περιμέναμε από την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και από τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης -το ΚΙΝΑΛ που είναι;- να έχουν ήδη υψώσει τους τόνους της κριτικής σε όσα πράττει και δεν πράττει η κυβέρνηση στα ελληνοτουρκικά! Δεν διαπιστώνουμε κάτι τέτοιο και αυτό προκαλεί ακόμη μεγαλύτερες ανησυχίες.

Έχουμε πολλές φορές γράψει ότι η ομοψυχία στα εθνικά θέματα είναι ζητούμενο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να περάσουμε στο άλλο άκρο που είναι η συνενοχή…

The post Ο Π.Σκουρλέτης σε κλίμα «στρατηγικής ψυχραιμίας» στα ελληνοτουρκικά! Ποια είναι η θέση της αντιπολίτευσης; appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα