Ο Ακάρ μας κατηγορεί και για εγκλήματα στο Αιγαίο! Ας ξυπνήσουμε

Kατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με τους Διοικητές των Επιτελείων και των Σχηματισμών των τουρκικών ΕΔ ο Ακάρ δεν παρέλειψε σήμερα να καταγγείλει πάλι την Ελλάδα με ένα κρεσέντο αστήρικτων καταγγελιών. 

Ειδικότερα κατήγγειλε ότι το Λιμενικό της Ελλάδας διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας καθώς επιχειρεί να βυθίσει και πυροβολεί τις βάρκες στη μέση της θάλασσας,  πάνω στις οποίες υπάρχουν ανυπεράσπιστοι άνθρωποι. 

Επιπλέον

σχετικά με τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις ο Ακάρ είπε: 

«Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση επιθετικοί, υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας. Όλες οι δραστηριότητες της Τουρκίας είναι λογικές. Ενώ εμείς συμπεριφερόμαστε με αυτόν τον τρόπο, η Ελλάδα επιδίδεται συνεχώς σε προκλητικές ενέργειες. Οι Έλληνες αξιωματούχοι με τις δηλώσεις και τις ενέργειές τους προσπαθούν παρουσιάσουν την Ελλάδα ως θύμα και την Τουρκία ως θύτη. Η πραγματικότητα είναι ότι η Ελλάδα είναι αυτή που εφαρμόζει επεκτατική πολιτική και επιτίθεται σε εμάς».

Με λίγα λόγια  εντείνεται η τουρκική προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας για το προσφυγικό – μεταναστευτικό και θα ΄ναι καλό να ξυπνήσουμε για να μη βρεθούμε και κατηγορούμενοι. Έτοιμοι είναι οι Ευρωπαίοι…

The post Ο Ακάρ μας κατηγορεί και για εγκλήματα στο Αιγαίο! Ας ξυπνήσουμε appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα